Arkadaşlar kablosuz oyuncu mouse almayı düşünüyorum. Şu anda Razer Viper Mini kullanıyorum elime tam oluyor. Biraz büyük ama tutuş tipim mouse uygun. Kablosuz mouse geçmeyi düşünüyorum. Bütçemiz 2000-3000 arası. Şu anda Hepsiburada'da G PRO Wireless 2600 TL önerir misiniz ya da başka öneriniz var mı?
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dav 3 kablolu kullanıyorum tek farkı Kablolu olması, mükemmel bir mouse eğer sağ el Palm tutuyorsaniz mouse sizin için bir nimet , birde önerilen 18 cm el (orta parmaktan bileğe kadar)
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Hocam indirim güzelde bayramdan sonra zam gelirsemin 4K olursa o sıkıntı işte söyleyim size şu an Nays ile 3450'ye geliyor bir siteden değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Hocam indirim güzelde bayramdan sonra zam gelirsemin 4K olursa o sıkıntı işte söyleyim size şu an Nays ile 3450'ye geliyor bir siteden değerlendirmenizi tavsiye ederim.
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!