2000-3000 TL kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

tuix

Kilopat
Katılım
12 Temmuz 2014
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, bir süredir kulaklık almaya çalışıyorum, en büyük derdim seçim yapamamak. Bu kadar bütçeyi ayırdım çünkü uzun süre kullanacağıma inanıyorum. Bundan önceki kulaklığım Sennheiser HD180, sanırım 7 yıldır falan kullanıyorum, çok memnunum. Fiziksel olarak çok eskidi ama ses kalitesi veya çalışma özelliğinden hiçbir şey yitirmedi.

Ama artık yeni ve kablosuz bir şey almak istiyorum. 3500 TL'yi geçmese iyi olur. Bluetooth olsun, noise cancelling şart değil aslında ama olsa güzel olur, ve kulağı kapatsın istiyorum.

Phillips'in PH805 modelinde tam karar kılmıştım kötü yorumlara denk geldim biraz. Sennheiser'lara bakıyorum ama fiyat olarak biraz uçuyorlar ya da içime tam sinmiyor. Müzik ve oyun için kullanacağım. Şunlara kadar elemiştim:

PHİLİPS TAPH805BK/00 KABLOSUZ KULAK ÜSTÜ Hİ-RES ANC KULAKLIK-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (Karar vermiştim, kötü yorumlar okudum.)

PHILIPS L3/00 FİDELİO L3 KABLOSUZ KULAKÜSTÜ KULAKLIK SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (Dandik midir? Hakkını verir mi?)

SENNHEISER HD 350BT BLUETOOTH KULAK ÜSTÜ KULAKLIK - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (ANC yok.)
Sony Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, akıllı telefon uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. (Bütçeyi çok aşıyor ama çok iyi.)

Başka neler önerirsiniz? Biraz başlıklara bakınca ilk kez denk geldiğim bazı markalar görüyorum Steelseries gibi. 2000-3000 civarlarında tercihen ANC olan, Bluetooth kablosuz kulaküstü kulaklık önerilerinizi rica ederim 😊
 

Geri
Yukarı