2000-3000 TL laptop önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erensavas

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar abime bir laptop almayı düşünüyoruz. İnternette daha ucuz ve daha yüksek taksit seçenekleri olduğu için internetten almayı düşünüyoruz ve 12 ay taksit veren n11'e yöneldik. 2000TL-3000TL arası bir bütçemiz var ve iyi bir laptop almak istiyoruz.İçinde 8GB RAM olsun, minimum i5 olsun falan gibi düşüncelerimiz var ama ben çoğu yerden şu sözü duydum:
Laptop'a işlemciyi RAM'i yüklüyorlar dandik bir ekran kartı koyuyorlar.

Aynen bu sözleri söyleyen çok kullanıcı var bu yüzden ekran kartı seçiminde korkuyoruz. Birkaç başlıkta GT950M den aşağısını almayın memnun kalmazsınız yazanlar olmuş bu yüzden GT950M den aşağısını eledik ve aynı şekilde Toshiba, Acer, Casper gibi markaları da tercih etmemem söylendi. Bunu göz önünde bulundurarak Asus marka bir laptop seçtik.Bu laptop İ7 6.nesil, 8GB DDR4 2133MHz RAM, 1TB 7200RPM HDD ve 4GB GT950M bulunduruyor. 1920x1080 FHD ekran bulunduruyor. USB 3.0 falan var. Şu ana kadar bulduğumuz en iyi laptop bu sanırsam. Acaba daha iyisini bulabilir miyiz? Ekran kartı iyi midir? Biliyorsunuz genelde GTA5'i iyi oynatan bilgisayar diğer her şeyi rahatça kullandırabilir :) Sizce GTA5'te kaç FPS alır? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Laptop bu arkadaşlar: Asus X550vx-dm324d Intel Core İ7 6700hq 2.6ghz / 3.5ghz 8gb 1tb - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdiğin notebookun fiyatı uygun fakat ben oyun oynamak için bu notebooku tercih etmezdim. İçindeki 950M çıktığı zamana göre fena bir kart değil. Fiyat performans olarak iyi sayılabilecek bir karttı fakat Nvidia 10 serisi ile notebooklarda çok fazla ilerleme kaydetti. Zaten fark ettiysen 10 serisi ekran kartlarının notebook versiyonlarının isimlerinin sonunda ''M'' ibaresi bulunmuyor. Nvidia 10 serisi kartlarda kullandıkları Pascal mimarisi ile masaüstü ve notebooklarda görülen grafik kartı performans farkını çok büyük ölçüde ortadan kaldırmış durumda. Yani anlatmaya çalıştığım şey 1050 ile 950m arasında ciddi performans farkı var. Şu an 1060'a sahip notebooklar 980m e sahip notebooklar kadar FPS verebiliyor bu da 10 serisinin notebooklarda ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Kısacası sana önereceğim notebook: Abra A5 V12.1.2 15.6" Oyun Bilgisayarı zaman ilerledikçe RAM, SSD, HDD gibi parçaları geliştirebilirsin.

Bu laptop'u öneren çok oldu ancak ailem maalesef ayda maximum 300TL taksit ödeyebilecek durumda şuan için. Taksit seçeneği 6 ay. 3200TL için az gelir yani 500TL'lik bi hesap çıkar aylık. Bunu istemiyorlar. Acaba şöyle 1000TL nakit ödeyip kalanı taksitleyemez miyiz bu ürünü? Herhangi bir bilgin var mı? Zaten benim söylediğim laptop'tan da vazgeçtik çünkü bazı kılcal çizikler varmış üzerinde ve diğer alıcılara leblebi kadar delik gelmiş bilgisayar :) Bu yüzden vazgeçtik. Teşekkür ederim ama yorumun için :)

Özür diliyorum 24 saat cezam vardı cevap veremedim. Rica etsem ne aldığınızı söyler misiniz? Merak ettim :).

HP Pavilion aldık :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı