2000-3000 TL monitör tavsiyesi

JustWatch123

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Farketmez
Yeni aldığım PC için monitör alacağım ve belirlediğim fiyata monitör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

LG 24gl650-b nasıldır panel tipi mva yazıyor
LG 24gl650-b modelinin panel tipi TN olarak belirtilmiş. TN panel daha düşük MS verebildiğinden dolayı genelde profesyonel oyuncular tarafından tercih ediliyor. Renkler diğer panellere göre daha soluk, ekranın tam karşısından bakmadığınız sürece bozulmalar vs. olur.

Detaylı panel karşılaştırması için buradan yararlanabilirsiniz:

Alman gereken monitör bu. Bu monitörü değil de yukarıdaki monitörlerden birisini alırsanız rekabetçi oyunlarda üzülürsünüz. Üstteki monitörlerin gecikme değerleri ölçümü kötü, rekabet ederken sorun yaşarsın. 165hz ve 144hz arasındaki farktan daha da önemli bu. Ama rekabetçi oyun oynamıyorsan pek fark etmez.

Alman gereken monitör bu. Bu monitörü değil de yukarıdaki monitörlerden birisini alırsanız rekabetçi oyunlarda üzülürsünüz. Üstteki monitörlerin gecikme değerleri ölçümü kötü, rekabet ederken sorun yaşarsın. 165hz ve 144hz arasındaki farktan daha da önemli bu. Ama rekabetçi oyun oynamıyorsan pek fark etmez.

Uzun süredir aşağıda belirttiğim monitörü kullanıyorum, rekabetçi oyunlar oynuyorum ve henüz üzülmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı