2000 - 3000 TL sistem önerisi

MrTakao

Hectopat
Geçtiğimiz günlerde laptop bilgisayarım arizalandi, ben de artık bir sistem toplamaya karar verdim. Ancak daha önce hiç bilgisayar toplamadim, hep hazır kullandığım için kafam çok karıştı. Hem ileriye yönelik hem de uygun bir bütçe ile bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Sizlerden de tavsiye istiyorum.
Aklimda MSI B450 Tomahawk 3466 MHz anakart alıp, Ryzen 3 2200G işlemci, Sapphire RX560 - 570 4 GB ekran kartı ve 8 GB DDR4 3000 MHz bir RAM ile sistem kurmak var. B450 Tomahawk seçmemin sebebi ileriye yönelik yükseltmede kolaylık sağlaması için. Yanıliyorsam düzeltin lütfen, sizlerden tavsiye almak istiyorum.

Kafamdaki düşünce anakart ileriye yönelik olsun, diğer parçaları şu an için işimi görecek, ileride de değiştirebileceğim şekilde en uygun olarak seçmek. Amacım orta seviye ayarlarda PUBG, CS:GO gibi oyunları oynamak. Eski bilgisayarımdan kalma 120 GB 2.5" SSD mevcut. Bunun yanına bir de normal 1 TB bir HDD takmayı düşünüyorum. Sizlerden varsa yukarıdaki sistemde değişmesi gereken, ayrıca da kasa önerisi istiyorum. Düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

3000 lira civarı oldu.
Ekran Alıntısı.PNG

Hemen hemen böyle bir sistem kurmayı hedefliyorum. Ancak anakartı B450 Tomahawk olarak seçmeyi planliyordum. Daha ileride işlemciyi ryzen 2600 yapıp, yanına birde RX580 ekran kartı alip, sistemi yükseltmek istiyorum. İleriyide düşünüp anakartı B450 alıp, kasayı yüksek Wolt birşey seçmek daha mantıklı olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı