2000-3000 TL sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Zero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.842

Zero

Hectopat
Vatan Bilgisayar'da %25 indirim nedeniyle sanırsam 3000 TL'lik bilgisayar 2250 TL'ye geliyor. Bunun sebebiyle de Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapmayı tercih ediyorum.
Ben 3000 TL'lik bilgisayar toplamak istiyorum. Bilgisayar tamamen oyun canavarı olarak bir PC oluşturmayı planlıyorum.

Bilgisayarda:
1: Ekran kartı asus matrix platinium düşündüm. Tek GPU'lu kart olduğu için bir dezavantajı olur mu bilmiyorum, yorumunuzu bekliyorum :confused:
2: İşlemci i5 3570k düşündüm, yorumlarınızı bekliyorum :confused:
3: Anakartı Asus tercih ediyorum, özelikle Rebublic of Gamers. Yorumlarınızı bekliyorum :confused:

Bu ayrıcalıklarda bir bilgisayar oluşturmak istiyorum. oyunların tamamını ultra ayarlarda son çözünürlükte oynamak istiyorum.

Monitörünle, fanınla, klavye faresinle almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekiyorum. Vatan Bilgisayar'dan ürünlerin linklerini atarsanız sevinirim. Teşşekürler.
:confused:

''mesvres'' sistem iyi olmamış benim kişisel kanaatim.

Benim önerim :
Toplam (KDV Dahil):​
4.143,57 TL
*3.107,68 TL

Ssd' yi düşürebilirsin. Diyecektim ki arkadaş monitör, klavye vs. istemiş. Benim önerim sadece kasaya 3000 TL ayırması. Tabi bütçe sizin önerileri siz seçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence uçuk bir sisteme gerek yok, Ekran Kartına darboğaz yapmasın yeter sistem. Ben senin yerinde olsam GTX 680 ile darboğaz yapmayacak bir İşlemci ve Anakart seçerim güzel bir tasarruf olur. Mesela FX 6100 olabilir. Sanıyorum bu şekilde 3 bin TL'ye de tüm isteklerini toplayabilirsin İşlemci ve Anakarttan yaptığın tasarruf ile.

O önemli değil gayet iş görür sonuçta eğer 4 bin TL lik bir sistem tavsiyesi isteseydi ozaman İntel i5 3570 k ya yönelebilirdi. 2000-3000 TL lik bir bilgisayarda Fx 6100+Gtx680 çok iyi olur.

Gerçekten sağ olun tavsiyeleriniz için ama 3000 TL'lik bir sisteme kesinlikle 6100 kulanmamı beklemeyin. Ekran kartı olarak da hayatımda GTX kulanmış adam değilim o yüzden matrix HD7970'le takılacağım. Yaza kadar ucuzlarsa biraz daha yazın alırım gerekirse.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı