theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #21 Peaky_Ducks dedi: Senin nasıl hoşuna giderse Kullanmadım ama corsair sonuçta 30 dk lık bir araştırma ile youtube vs karar verebikirsiniz Genişletmek için tıkla... Yani ben MB511 kasayı uzun araştırmalar sonucu beğenmiştim ancak birkaç kötü yorum vardı konu açayım dedim.Sizce MB511 mi yoksa attığınız Corsair mi?
Peaky_Ducks dedi: Senin nasıl hoşuna giderse Kullanmadım ama corsair sonuçta 30 dk lık bir araştırma ile youtube vs karar verebikirsiniz Genişletmek için tıkla... Yani ben MB511 kasayı uzun araştırmalar sonucu beğenmiştim ancak birkaç kötü yorum vardı konu açayım dedim.Sizce MB511 mi yoksa attığınız Corsair mi?
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #22 theumtkyd dedi: Evet hocam bu boyutlarda istiyorum hatta beğendim bunu güzelmiş. Önerir misiniz peki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et theumtkyd dedi: Yani ben MB511 kasayı uzun araştırmalar sonucu beğenmiştim ancak birkaç kötü yorum vardı konu açayım dedim.Sizce MB511 mi yoksa attığınız Corsair mi? Genişletmek için tıkla... Ben corsair diyorum hiç collarmaster kullanmadım. Bence çok farklar yoktur dediğim gibi birazda corsair i araştırın kafanıza yaranı alım
theumtkyd dedi: Evet hocam bu boyutlarda istiyorum hatta beğendim bunu güzelmiş. Önerir misiniz peki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et theumtkyd dedi: Yani ben MB511 kasayı uzun araştırmalar sonucu beğenmiştim ancak birkaç kötü yorum vardı konu açayım dedim.Sizce MB511 mi yoksa attığınız Corsair mi? Genişletmek için tıkla... Ben corsair diyorum hiç collarmaster kullanmadım. Bence çok farklar yoktur dediğim gibi birazda corsair i araştırın kafanıza yaranı alım
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #23 Peaky_Ducks dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Üff çok iyi görünüyor izliyorum şimdi. Peaky_Ducks dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben corsair diyorum hiç collarmaster kullanmadım. Bence çok farklar yoktur dediğim gibi birazda corsair i araştırın kafanıza yaranı alım Genişletmek için tıkla... Bakarım hocam sağolun gerçekten.
Peaky_Ducks dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Üff çok iyi görünüyor izliyorum şimdi. Peaky_Ducks dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben corsair diyorum hiç collarmaster kullanmadım. Bence çok farklar yoktur dediğim gibi birazda corsair i araştırın kafanıza yaranı alım Genişletmek için tıkla... Bakarım hocam sağolun gerçekten.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #24 theumtkyd dedi: Üff çok iyi görünüyor izliyorum şimdi. Bakarım hocam sağolun gerçekten. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
theumtkyd dedi: Üff çok iyi görünüyor izliyorum şimdi. Bakarım hocam sağolun gerçekten. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #25 Peaky_Ducks dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam malesef bu model mesh değilmiş ben hava akışı için mesh istiyorum peki yine bu boyutlarda mesh kasa tavsiyeniz var mıdır?
Peaky_Ducks dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam malesef bu model mesh değilmiş ben hava akışı için mesh istiyorum peki yine bu boyutlarda mesh kasa tavsiyeniz var mıdır?
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #26 theumtkyd dedi: Hocam malesef bu model mesh değilmiş ben hava akışı için mesh istiyorum peki yine bu boyutlarda mesh kasa tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bi bakayım hocam 1 kaç dakika
theumtkyd dedi: Hocam malesef bu model mesh değilmiş ben hava akışı için mesh istiyorum peki yine bu boyutlarda mesh kasa tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bi bakayım hocam 1 kaç dakika
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #27 Peaky_Ducks dedi: Bi bakayım hocam 1 kaç dakika Genişletmek için tıkla... Zahmet olacaksa gerek yok hocam ya.
Peaky_Ducks dedi: Bi bakayım hocam 1 kaç dakika Genişletmek için tıkla... Zahmet olacaksa gerek yok hocam ya.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #28 theumtkyd dedi: Zahmet olacaksa gerek yok hocam ya. Genişletmek için tıkla... Mb 511 den daha iyisi yok malesef. Uzay montaj düşünürmüydünüz
theumtkyd dedi: Zahmet olacaksa gerek yok hocam ya. Genişletmek için tıkla... Mb 511 den daha iyisi yok malesef. Uzay montaj düşünürmüydünüz
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #29 Peaky_Ducks dedi: Mb 511 den daha iyisi yok malesef. Uzay montaj düşünürmüydünüz Genişletmek için tıkla... Anlamadım kusura bakmayın ?
Peaky_Ducks dedi: Mb 511 den daha iyisi yok malesef. Uzay montaj düşünürmüydünüz Genişletmek için tıkla... Anlamadım kusura bakmayın ?
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #30 theumtkyd dedi: Zahmet olacaksa gerek yok hocam ya. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
theumtkyd dedi: Zahmet olacaksa gerek yok hocam ya. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et