Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #41 theumtkyd dedi: Haa yok istemem hocam çok tozlanır:dd Genişletmek için tıkla... Aynn 511 iyibir seçenek
theumtkyd dedi: Haa yok istemem hocam çok tozlanır:dd Genişletmek için tıkla... Aynn 511 iyibir seçenek
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #42 zod1ax dedi: Ön tarafı cam mı bunun kanka ? Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam biraz RGB hastasıyım da.
zod1ax dedi: Ön tarafı cam mı bunun kanka ? Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam biraz RGB hastasıyım da.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #43 zod1ax dedi: Ön tarafı cam mı bunun kanka ? Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Knk sinerji de ne yazıyor Tempered kasa yazıyor ben mesh istiyor dedim cam demedim
zod1ax dedi: Ön tarafı cam mı bunun kanka ? Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Knk sinerji de ne yazıyor Tempered kasa yazıyor ben mesh istiyor dedim cam demedim
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #44 Peaky_Ducks dedi: Aynn 511 iyibir seçenek Genişletmek için tıkla... Tekrar sorayım kararsız kaldım.MB511 mi TD500 mü sizce ?
Peaky_Ducks dedi: Aynn 511 iyibir seçenek Genişletmek için tıkla... Tekrar sorayım kararsız kaldım.MB511 mi TD500 mü sizce ?
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 23 Temmuz 2022 #45 theumtkyd dedi: Yok be hocam biraz RGB hastasıyım da. Genişletmek için tıkla... Kalan paraya fan al dedim zaten kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur. Corsair'in kaliteli kasalarından bu. Delta gibi dandirik değil. Peaky_Ducks dedi: Knk sinerji de ne yazıyor Tempered kasa yazıyor ben mesh istiyor dedim cam demedim Genişletmek için tıkla... Yan tarafındaki temperli cam ondan bahsediyor ön tarafına bakarsan 4000D değil 4000D airflow benim attığım.
theumtkyd dedi: Yok be hocam biraz RGB hastasıyım da. Genişletmek için tıkla... Kalan paraya fan al dedim zaten kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur. Corsair'in kaliteli kasalarından bu. Delta gibi dandirik değil. Peaky_Ducks dedi: Knk sinerji de ne yazıyor Tempered kasa yazıyor ben mesh istiyor dedim cam demedim Genişletmek için tıkla... Yan tarafındaki temperli cam ondan bahsediyor ön tarafına bakarsan 4000D değil 4000D airflow benim attığım.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #46 Peaky_Ducks dedi: Knk sinerji de ne yazıyor Tempered kasa yazıyor ben mesh istiyor dedim cam demedim Genişletmek için tıkla... Hocam tempered kasa derken büyük ihtimalle yan camdan bahsetmiştir ama yine de sevmedim onu RGB hastasıyım.
Peaky_Ducks dedi: Knk sinerji de ne yazıyor Tempered kasa yazıyor ben mesh istiyor dedim cam demedim Genişletmek için tıkla... Hocam tempered kasa derken büyük ihtimalle yan camdan bahsetmiştir ama yine de sevmedim onu RGB hastasıyım.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #47 theumtkyd dedi: Tekrar sorayım kararsız kaldım.MB511 mi TD500 mü sizce ? Genişletmek için tıkla... Ben 511 diyorum karar sizin efendim
theumtkyd dedi: Tekrar sorayım kararsız kaldım.MB511 mi TD500 mü sizce ? Genişletmek için tıkla... Ben 511 diyorum karar sizin efendim
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 23 Temmuz 2022 #48 theumtkyd dedi: Hocam tempered kasa derken büyük ihtimalle yan camdan bahsetmiştir ama yine de sevmedim onu RGB hastasıyım. Genişletmek için tıkla... RGB dediğin şey fandan ibaret umarım biliyosundur. Işıklı ve kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur çok kaliteli bir kasa 4000D airflow.
theumtkyd dedi: Hocam tempered kasa derken büyük ihtimalle yan camdan bahsetmiştir ama yine de sevmedim onu RGB hastasıyım. Genişletmek için tıkla... RGB dediğin şey fandan ibaret umarım biliyosundur. Işıklı ve kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur çok kaliteli bir kasa 4000D airflow.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #49 zod1ax dedi: Kalan paraya fan al dedim zaten kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur. Corsair'in kaliteli kasalarından bu. Delta gibi dandirik değil. Yan tarafındaki temperli cam ondan bahsediyor ön tarafına bakarsan 4000D değil 4000D airflow benim attığım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam doğru fan al demiştiniz.Uğraşmayayım diyorum Cooler Master mb511 alacağım büyük ihtimalle. zod1ax dedi: RGB dediğin şey fandan ibaret umarım biliyosundur. Işıklı ve kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur çok kaliteli bir kasa 4000D airflow. Genişletmek için tıkla... Evet evet bi an boşluğuma geldi unuttum.
zod1ax dedi: Kalan paraya fan al dedim zaten kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur. Corsair'in kaliteli kasalarından bu. Delta gibi dandirik değil. Yan tarafındaki temperli cam ondan bahsediyor ön tarafına bakarsan 4000D değil 4000D airflow benim attığım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam doğru fan al demiştiniz.Uğraşmayayım diyorum Cooler Master mb511 alacağım büyük ihtimalle. zod1ax dedi: RGB dediğin şey fandan ibaret umarım biliyosundur. Işıklı ve kaliteli fan alırsan çoğu kasadan iyi olur çok kaliteli bir kasa 4000D airflow. Genişletmek için tıkla... Evet evet bi an boşluğuma geldi unuttum.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 23 Temmuz 2022 #50 theumtkyd dedi: Bilmiyorum hocam doğru fan al demiştiniz.Uğraşmayayım diyorum Cooler Master mb511 alacağım büyük ihtimalle. Evet evet bi an boşluğuma geldi unuttum. Genişletmek için tıkla... Hocam içinize sineni alın sonra keşke demeyin. İyi düşünün. B511 de güzel corsair de
theumtkyd dedi: Bilmiyorum hocam doğru fan al demiştiniz.Uğraşmayayım diyorum Cooler Master mb511 alacağım büyük ihtimalle. Evet evet bi an boşluğuma geldi unuttum. Genişletmek için tıkla... Hocam içinize sineni alın sonra keşke demeyin. İyi düşünün. B511 de güzel corsair de