2000-3000 TL'ye kasa önerisi

Hocam içinize sineni alın sonra keşke demeyin. İyi düşünün. B511 de güzel corsair de
Bakacağım ancak bu konuyu açmadan önce de mb511 içime sinmişti zaten.Şimdi mb511 i de td500 ü de izleyip karşılaştıracağım kendimce.Ama sanırım mb511 daha iyi.td500 modelinde yan cam tamperli değil normal cam diye hatırlıyorum.O yüzden dayanıksız olacaktır.

Size iyi günler dilerim. Bol şans. İnşallah gönlünüze göre olur

Phanteks P600S, DarkFlash DLS480 bakabilirsin.

Şu konuda o kadar çok kötü öneri gördüm ki gözlerim kanadı bu arada.

Phanteks P600S, DLS480 bakabilirsin.

Şu konuda o kadar çok kötü öneri gördüm ki gözlerim kanadı bu arada.
Kötü derken mb511 de bunların arasında mı? Bir de darkflash markasına çok güvenemiyorum bilindik değil ve hiç bir sitede değerlendirmesi yok.3-5 kişi önerdi ancak dediğim gibi.

MB511, kendim kullandığım kasa, kesinlikle dahil. Sıfır fiyatını zerre hak etmiyor, TD500 de aynı, Gungnir 111R alternatiflerinin yanında sönük. Spec Delta RGB zaten malum, GT301 içi daracık kasa, iCUE 465X güzel ama 2.3K verilmez.

DarkFlash aslında Aigo, kasa konusunda sorun yaşatmaz. Şu saydığım kasalardan 465X hariç hepsini yer. 465X'i de yer ama fiyatı göz önüne alırsak, almazsak kafa kafaya.

Aigo derken ? Bir de siz ne zamandır kullanıyorsunuz mb511 i ?

Aigo derken? Bir de siz ne zamandır kullanıyorsunuz MB511'i?

Aigo ve DarkFlash arasındaki ilişki Everest ile Rampage'de olduğunun aynısı diye biliyorum.

2 aya 1. senesi olacak MB511'in.

Aigo ve DarkFlash arasındaki ilişki Everest ile Rampage'de olduğunun aynısı diye biliyorum.

2 aya 1. senesi olacak MB511'in.
Aigo markaını da bilmiyorum bakarım şimdi.Peki siz MB511 modelini kullanırken sevmediğiniz özelliklerini söyler misiniz neden parasını haketmez detay istiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…