BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #71 Sir Benjamin dedi: Fanlarının bearing yapısı rifle bearing, düşük seviye pek de iyi olmayan bir bearing. Genişletmek için tıkla... Rakiplerinde sleeve bearing bile varken rifle bearing olmasına burun kıvırmak doğru değil. Sir Benjamin dedi: Malzeme kalitesi fiyatındaki kasalara nazaran kötü. Genişletmek için tıkla... Aksine fiyatındakilere göre iyi. Sadece Lancool II Mesh ve Lancool 215'e nazaran malzeme kalitesi geride. Sir Benjamin dedi: I/O olarak sadece 2 adet USB 3.0 var (fiyat olarak rakiplerinde Type-C bile bulunabiliyor). Genişletmek için tıkla... Bu eksi sayılabilir.
Sir Benjamin dedi: Fanlarının bearing yapısı rifle bearing, düşük seviye pek de iyi olmayan bir bearing. Genişletmek için tıkla... Rakiplerinde sleeve bearing bile varken rifle bearing olmasına burun kıvırmak doğru değil. Sir Benjamin dedi: Malzeme kalitesi fiyatındaki kasalara nazaran kötü. Genişletmek için tıkla... Aksine fiyatındakilere göre iyi. Sadece Lancool II Mesh ve Lancool 215'e nazaran malzeme kalitesi geride. Sir Benjamin dedi: I/O olarak sadece 2 adet USB 3.0 var (fiyat olarak rakiplerinde Type-C bile bulunabiliyor). Genişletmek için tıkla... Bu eksi sayılabilir.
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #72 BerkayZ87 dedi: Rakiplerinde sleeve bearing bile varken rifle bearing olmasına burun kıvırmak doğru değil. Aksine fiyatındakilere göre iyi. Sadece Lancool II Mesh ve Lancool 215'e nazaran malzeme kalitesi geride. Bu eksi sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Kasamı taciz eder gibi elledim birkaç kez, valla o kaliteyi hissettirmedi yer yer sanki laf olsun diye metal kullanmışlar gibi geldi. Sleeve bearing hangilerinde var? Benim hatrımda olan DBB, HDB ve FDB.
BerkayZ87 dedi: Rakiplerinde sleeve bearing bile varken rifle bearing olmasına burun kıvırmak doğru değil. Aksine fiyatındakilere göre iyi. Sadece Lancool II Mesh ve Lancool 215'e nazaran malzeme kalitesi geride. Bu eksi sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Kasamı taciz eder gibi elledim birkaç kez, valla o kaliteyi hissettirmedi yer yer sanki laf olsun diye metal kullanmışlar gibi geldi. Sleeve bearing hangilerinde var? Benim hatrımda olan DBB, HDB ve FDB.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #73 emirtmurr dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Böyle bir şey buldum. Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık ama mesh olduğuna emin misiniz? Bir de marka güvenilir mi duymuştum diye hatırlıyorum ama?
emirtmurr dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Böyle bir şey buldum. Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık ama mesh olduğuna emin misiniz? Bir de marka güvenilir mi duymuştum diye hatırlıyorum ama?
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2022 #74 theumtkyd dedi: Elinize sağlık ama mesh olduğuna emin misiniz? Bir de marka güvenilir mi duymuştum diye hatırlıyorum ama? Genişletmek için tıkla... Hocam konuşursam daha da batacağım kasayı @BerkayZ87 hocamın tier listten almıştım o yardımcı olsun size.
theumtkyd dedi: Elinize sağlık ama mesh olduğuna emin misiniz? Bir de marka güvenilir mi duymuştum diye hatırlıyorum ama? Genişletmek için tıkla... Hocam konuşursam daha da batacağım kasayı @BerkayZ87 hocamın tier listten almıştım o yardımcı olsun size.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #75 Gece uyudum uyandım neler dönmüş ya burada? Hocam sizin tavsiyenizi de duymak isterim. @Emma Stone
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #76 theumtkyd dedi: Elinize sağlık ama mesh olduğuna emin misiniz? Bir de marka güvenilir mi duymuştum diye hatırlıyorum ama? Genişletmek için tıkla... Mesh ama P500A/DRGB varken alınmaz.
theumtkyd dedi: Elinize sağlık ama mesh olduğuna emin misiniz? Bir de marka güvenilir mi duymuştum diye hatırlıyorum ama? Genişletmek için tıkla... Mesh ama P500A/DRGB varken alınmaz.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #77 Sir Benjamin dedi: Fanlarının bearing yapısı rifle bearing, düşük seviye pek de iyi olmayan bir bearing, malzeme kalitesi fiyatındaki kasalara nazaran kötü, I/O olarak sadece 2 adet USB 3.0 var (fiyat olarak rakiplerinde Type-C bile bulunabiliyor). Genişletmek için tıkla... Type-C bir ürün kullanmıyorum benim için şu anlık + değil.
Sir Benjamin dedi: Fanlarının bearing yapısı rifle bearing, düşük seviye pek de iyi olmayan bir bearing, malzeme kalitesi fiyatındaki kasalara nazaran kötü, I/O olarak sadece 2 adet USB 3.0 var (fiyat olarak rakiplerinde Type-C bile bulunabiliyor). Genişletmek için tıkla... Type-C bir ürün kullanmıyorum benim için şu anlık + değil.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #78 theumtkyd dedi: Gece uyudum uyandım neler dönmüş ya burada? Hocam sizin tavsiyenizi de duymak isterim. @Emma Stone Genişletmek için tıkla... P500A daha iyi olur o kasa yerine.
theumtkyd dedi: Gece uyudum uyandım neler dönmüş ya burada? Hocam sizin tavsiyenizi de duymak isterim. @Emma Stone Genişletmek için tıkla... P500A daha iyi olur o kasa yerine.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #79 BerkayZ87 dedi: Mesh ama P500A/DRGB varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz şu an ne diyorsunuz? P600S mi yoksa P500A DRGB mi? Emma Stone dedi: P500A daha iyi olur o kasa yerine. Genişletmek için tıkla... Peki sizce P500A mı P600S mi ?
BerkayZ87 dedi: Mesh ama P500A/DRGB varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz şu an ne diyorsunuz? P600S mi yoksa P500A DRGB mi? Emma Stone dedi: P500A daha iyi olur o kasa yerine. Genişletmek için tıkla... Peki sizce P500A mı P600S mi ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #80 theumtkyd dedi: Hocam peki siz şu an ne diyorsunuz? P600S mi yoksa P500A DRGB mi? Peki sizce P500A mı P600S mi ? Genişletmek için tıkla... Genel kalite olarak ve sessizlik olarak P600S çok daha iyi bir kasa ama gösterişli bir kasa istiyorsan P500A DRGB tercih et.
theumtkyd dedi: Hocam peki siz şu an ne diyorsunuz? P600S mi yoksa P500A DRGB mi? Peki sizce P500A mı P600S mi ? Genişletmek için tıkla... Genel kalite olarak ve sessizlik olarak P600S çok daha iyi bir kasa ama gösterişli bir kasa istiyorsan P500A DRGB tercih et.