2000 - 3000 TL'ye klavye önerisi

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, geçici olarak aldığım GTX blue switch bir klavye kullanmaktayım. Şu an kullandığım klavyeyi değiştirmek istiyorum, bütçem başlıktaki gibi 2000-3000 TL arasında olacaktır. Kaliteli, uzun tuş ömürlü, sağlam bir klavye aramaktayım. Blue switch çok ses çıkartmakta, bunun yerine sessiz tercihim olur ancak olmasa da fark etmez. :)

Bu model hoşuma gitti sabahta rastgelmiştim, bir sorunu veya olumsuz bir yanı bulunmakta mı?

Merhaba dostlar, geçici olarak aldığım GTX blue switch bir klavye kullanmaktayım. Şu an kullandığım klavyeyi değiştirmek istiyorum, bütçem başlıktaki gibi 2000-3000 TL arasında olacaktır. Kaliteli, uzun tuş ömürlü, sağlam bir klavye aramaktayım. Blue switch çok ses çıkartmakta, bunun yerine sessiz tercihim olur ancak olmasa da fark etmez. :)

MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) bunu öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı