tkayaturk
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, başlıkta da olduğu gibi bu fiyat aralığında hem oyun hem müzik dinleyebileceğim, mikrofonu güzel olan, kablolu veya kablosuz farkı olmadan bir kulaklık arıyorum. Bulduğum birkaç kulaklıklar bunlar ama hepsi üzerinde bir fikrim yok. Yardımcı olabilecek konuya hakim arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum.
Güncel olarak 2 yıldır Razer BlackShark V2 USB modelini kullanıyorum ama emekli olma zamanı geldi.
Bulduklarım;
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Güncel olarak 2 yıldır Razer BlackShark V2 USB modelini kullanıyorum ama emekli olma zamanı geldi.
Bulduklarım;
Fifine H9 - Ampligame Mikrofonlu 7.1 Siyah Rgb Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Fifine H9 - Ampligame Mikrofonlu 7.1 Siyah Rgb Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
logitech G G335 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah - Fiyatı, Yorumları
logitech G G335 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SteelSeries Arctis Prime Gaming Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık, Kablolu, High Fidelity Audio Drivers, 10 - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Prime Gaming Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık, Kablolu, High Fidelity Audio Drivers, 10 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RAZER Kraken V3 RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık RZ04-03770200-R3M1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Kraken V3 RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık RZ04-03770200-R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.