2000-3000 TL'ye monitör önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerek yok bence TV kullanın.

TV kullanıyorum fakat ailemle beraber olduğum için aktif olarak konsolu kullanamıyorum dolayısıyla kendi odama monitör alma arayışındayım. Ek olarak CoD Warzone, Fortnite gibi rekabetçi oyunları gamepad yerine klavyeyle oynamak isterim fakat bunun için kendi odama bir monitör alıp masa başında oynamam gerekiyor.

İkinci el önerebilirim bence biraz gereksiz böyle 2-3k monitöre vermek

İkinci el önerebilirim bence biraz gereksiz böyle 2-3K monitöre vermek.

Ben de o yönde düşündüm fakat Hatay'da yaşamama rağmen 2. El'de satılan monitörler ya bakkal ya da tostçu monitörleri gibi, onların dışında kalan kaliteli monitörler de PC ile beraber satılıyor tekli satan yok.

Sarı siteden isterseniz Param Güvende ile alabilirsiniz.

Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum.Bütçemin sınırı 2.700 ama başlığı yazarken 3.000'e yuvarladım, güzel ürün ama beni aşıyor.

Bu olabilir, Prime üyesiydim halihazırda. Listeme ekledim.

İyi günler, bu iki monitör arasında kaldım. 1 linkteki monitör IPS panel 23.8 inch ve 6ms , 2. linkteki monitör ise VA panel 23.6 inch 4ms ve Curved ekrana sahip. IPS panele sahip olan 150TL daha pahalı aşırı arafta kaldım. Onun dışında her ikisi de 75Hz ve FreeSync destekliyor.

Lenovo L24I30 FHD IPS FreeSync 75Hz 23.8" Lenovo L24i-30 FHD IPS FreeSync 75HZ 23.8" : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Philips 241E1SC-00 23.6" VA panel 4ms 75Hz AMD FreeSync VGA+HDMI Full HD Curved monitör Philips 241E1SC-00 23.6" VA Panel 4ms 75Hz AMD FreeSync VGA+HDMI Full HD Curved Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Lenovo'nun monitörü üzerinde karar kıldım iyi forumlar arkadaşlar

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…