Xbox One S konsolum için monitör arayışındayım. Konsol eski nesil olduğundan 120 Hz gibi bir gereksinimim yok. 60 Hz veya 75 Hz 1ms-7ms arası tüm monitörlere açığım. Gözüme bu monitör çarptı ama kalitesinden emin değilim.
Xbox One S konsolum için monitör arayışındayım. Konsol eski nesil olduğundan 120 Hz gibi bir gereksinimim yok. 60 Hz veya 75 Hz 1ms-7ms arası tüm monitörlere açığım. Gözüme bu monitör çarptı ama kalitesinden emin değilim.
TV kullanıyorum fakat ailemle beraber olduğum için aktif olarak konsolu kullanamıyorum dolayısıyla kendi odama monitör alma arayışındayım. Ek olarak CoD Warzone, Fortnite gibi rekabetçi oyunları gamepad yerine klavyeyle oynamak isterim fakat bunun için kendi odama bir monitör alıp masa başında oynamam gerekiyor.
Ben de o yönde düşündüm fakat Hatay'da yaşamama rağmen 2. El'de satılan monitörler ya bakkal ya da tostçu monitörleri gibi, onların dışında kalan kaliteli monitörler de PC ile beraber satılıyor tekli satan yok.
Ben de o yönde düşündüm fakat Hatay'da yaşamama rağmen 2. El'de satılan monitörler ya bakkal ya da tostçu monitörleri gibi, onların dışında kalan kaliteli monitörler de PC ile beraber satılıyor tekli satan yok.
ACER Nitro Rg241yp Um.qr1ee.p01 23.8 Inc 1ms 165hz Full Hd Freesync Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ACER Nitro Rg241yp Um.qr1ee.p01 23.8 Inc 1ms 165hz Full Hd Freesync Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu olabilir, Prime üyesiydim halihazırda. Listeme ekledim.
İyi günler, bu iki monitör arasında kaldım. 1 linkteki monitör IPS panel 23.8 inch ve 6ms , 2. linkteki monitör ise VA panel 23.6 inch 4ms ve Curved ekrana sahip. IPS panele sahip olan 150TL daha pahalı aşırı arafta kaldım. Onun dışında her ikisi de 75Hz ve FreeSync destekliyor.