2000-3000TL aralığında klavye önerisi

rorlalcest

Kilopat
Bir önceki konum yine klavye üstüneydi. Al malın iyisini çekme kaygısını moduna girdiğim için bütçemi biraz daha zorlayıp bu fiyat aralığına kadar çıkarabildim. Kompakt %60 ve %70 güzel bu fiyatlar bandında blue benzeri switch hariç (örneğin Red switch olabilir) klavye tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bir önceki konuda Aula F87 Pro modeli tavsiye edilmişti ama saydam tuşlar pek hoşuma gitmedi. Gece çok aktif vakit geçiren birisiyim bilgisayar başında ve klavyeyi görememek biraz zor olur ki ilk %60 klavyem olacak, zorlanmak istemiyorum pek. Temu'dan keycaps almaya da üşendim açıkçası. 😀

Bir önceki konum yine klavye üstüneydi. Al malın iyisini çekme kaygısını moduna girdiğim için bütçemi biraz daha zorlayıp bu fiyat aralığına kadar çıkarabildim. Kompakt %60 ve %70 güzel bu fiyatlar bandında blue benzeri switch hariç (örneğin red switch olabilir) klavye tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bir önceki konuda Aula F87 Pro modeli tavsiye edilmişti ama saydam tuşlar pek hoşuma gitmedi. Gece çok aktif vakit geçiren birisiyim bilgisayar başında ve klavyeyi görememek biraz zor olur ki ilk %60 klavyem olacak, zorlanmak istemiyorum pek. Temu'dan keycaps almaya da üşendim açıkçası. 😀

Temu'ya gerek yok. Sarı sitede sadece 2. el değil sıfır keycaps de dolu.

Temu'ya gerek yok. Sarı sitede sadece 2. el değil sıfır keycaps de dolu.
Bu klavyede yine görünüyor hocam hatta gayet şık duruyor. Keycapse gerek olduğunu bile düşünmüyorum. Klavye hakkında bilginiz var mı veya bir inceleme?

Bu klavyede yine görünüyor hocam hatta gayet şık duruyor. Keycapse gerek olduğunu bile düşünmüyorum. Klavye hakkında bilginiz var mı veya bir inceleme?

Bütçede en çok önerdiğim klavye hocam. Kendim kullanmadığım için net bir kullanıcı deneyimi aktaramam size ama youtube'da mutlaka vardır güzel bir incelemesi.

Bütçede en çok önerdiğim klavye hocam. Kendim kullanmadığım için net bir kullanıcı deneyimi aktaramam size ama youtube'da mutlaka vardır güzel bir incelemesi.
Peki başka aklınıza gelen bunu da tercih edebilirsiniz diyebileceğiniz bir klavye var mıdır?

EPOMAKER x AULA F87 Pro Siyah Gaming Klavye

Bu klavyeyi de baya önerdiklerini görüyorum. Ama dediğim gibi keycaps olayı ile pek uğraşmak istediğim söylenemez.

Peki başka aklınıza gelen bunu da tercih edebilirsiniz diyebileceğiniz bir klavye var mıdır?

EPOMAKER x AULA F87 Pro Siyah Gaming Klavye

Bu klavyeyi de baya önerdiklerini görüyorum. Ama dediğim gibi keycaps olayı ile pek uğraşmak istediğim söylenemez.

Bunlar dışında almazdım. Ama ilk tercihim HE75 Tri olurdu.

Bunlar dışında almazdım. Ama ilk tercihim HE75 Tri olurdu.
Hocam peki mekanik ve manyetik arasında fark ne? İncelemelere bakarken bu konuya çok denk geldim.

Hocam peki mekanik ve manyetik arasında fark ne? İncelemelere bakarken bu konuya çok denk geldim.

Hocam manyetikerle tuş altında bir anahtar ve mekanizma yok. Manyetik olarak algılıyor. Bu yüzden daha az gecikme süresi, snaptap, RT falan gibi özellikleri oluyor ama e-sporcu olmaya niyetiniz yoksa mekanik her zaman daha iyi benim gözümde.

Hocam manyetikerle tuş altında bir anahtar ve mekanizma yok. Manyetik olarak algılıyor. Bu yüzden daha az gecikme süresi, snaptap, RT falan gibi özellikleri oluyor ama e-sporcu olmaya niyetiniz yoksa mekanik her zaman daha iyi benim gözümde.
O zaman çokta bir olayı yokmuş fazladan 1000 2000 vermek için 😁 Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı