2000-3000TL arası mouse önerisi

Palm tutuyorsa:

Claw tutuyorsa:

Palm tutuyorsa:

Claw tutuyorsa:

Claw palm tutuyorsa derken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Claw palm tutuyorsa derken.

images (1) (5).jpeg

Guzel mouse ama en iyi secenek olmaz suan, malzeme kalitesi fazla ortalama. RAWM daha mantikli.
Malzeme kalitesi bence de pek iyi değil ama, ben osu oynuyorum ve Hz benim için önemli gecikme vs. Diğer oyunlarda da önemli tabii ama osu da başka :d

Guzel mouse ama en iyi secenek olmaz suan, malzeme kalitesi fazla ortalama. RAWM daha mantikli.
Malzeme kalitesi derse razer tarafına yönelmeli bence, sence?

Malzeme kalitesi bence de pek iyi değil ama, ben osu oynuyorum ve Hz benim için önemli gecikme vs. Diğer oyunlarda da önemli tabii ama osu da başka :d

Malzeme kalitesi derse razer tarafına yönelmeli bence, sence?

RAWM ile donanımı birebir aynı. Performans farki yok. Malzeme kalitesi olarak RAWM bu butcenin en iyi 3-4 seceneginden. Razer mouselara ise yonelmemeli. Hicbiri fiyatini haketmiyor.

RAWM ile donanımı birebir aynı. Performans farki yok. Malzeme kalitesi olarak RAWM bu butcenin en iyi 3-4 seceneginden. Razer mouselara ise yonelmemeli. Hicbiri fiyatini hak etmiyor.

Haklısın, bu arada profil iyiymiş. D

RAWM ile donanımı birebir aynı. Performans farki yok. Malzeme kalitesi olarak RAWM bu butcenin en iyi 3-4 seceneginden. Razer mouselara ise yonelmemeli. Hicbiri fiyatini hak etmiyor.

Bir de ben bu Wraith denen siteden daha önce alışveriş yapmadım guvenilir midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı