2000 3000TL telefon önerisi

Bütçe
3000TL

Emir13

Hectopat
Merhabalar 2000 - 3000TL bandında telefon alacağım. Piyasayı bayağıdır takip etmiyorum pek bir bilgim yok. Marka olarak TLC istemiyorum. Samsung, Oppo, Xiaomi vs kafidir. Yalnız bir aralar Android güncellemesi almayacak Xiaomi telefonları vardı mümkünse o modeller arasında yer almayacak güncel bir telefon olsun. Pil kapasitesi ve hızlı şarj benim için önemli. Düşüncem 3000TL'lik bir telefonu 2.el 2000TL civarında çok kullanılmamış temiz bir şekilde almak. Hafıza olarak en az 64 GB gerek. Önerilerinizi bekliyorum.

Benim açtığım konuda Oppo A74 önerilmişti. Sizin için de en uygun telefon A74 diye düşünüyorum.

Benim açtığım konuda Oppo A74 önerilmişti. Sizin için de en uygun telefon A74 diye düşünüyorum.

Teşekkürler inceleme videolarını izleyeceğim.
Bu arada bilgisi olan arkadaşlar var ise bu Xiaomi'nin güncelleme almama muhabbeti ile alakalı beni aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı