2000-3200 TL arası CS:GO LOL vb. kaldırabilecek laptop var mı?

Kaga1n

Centipat
Selamlar, 2000-3200 TL arası CS:GO LOL vb. oyunlar kaldırabilecek F/P laptop arıyorum kendim araştırdım ama bu konularda pek bilgili olmadığım için kararsızım. Kendi araştırmamla kendimce iyi olduğunu düşündüğüm laptoplar HP 15-DB1063NT ve Acer Aspire A315-53G-3315 dediğim gibi bu konularda pek bilgili değilim. Dediğim oyunları kaldırabilecek laptop önerebilir misiniz?

Laptop almak zorunda mısın?
Masaüstü bir sistemle (GTX1650S)
İle rahat oyun oynarsın.

Bu da olabilir fakat SSD yerine 5400RPM 1 TB HDD var. Artısı 4 GB ram.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu işlemcinin CS:GO gameplay'i.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu da diğer oyunlar için.

Onlar yerine şunu öneririm. İşlemci ve ekran kartı olarak çok daha iyi. İlerde ya da imkan varsa aldıktan hemen sonra 4GB daha RAM takarak 8GB yapmanı öneririm.

Soğutma ve malzeme kalitesi de önemli. Oyun oynanacağı için ben de Lenovo V155 modeli öneriyorum.

Ürünün yorumları olsun özellikleri olsun fiyatına göre kötü durmuyor. Belki önerdiğiniz laptopu tercih edebilirim teşekkürler.
HP olanı öneririm. Sadece HP FreeDOS olduğu için işletim sistemini kendin kurman gerek.
Baktığım diğer laptoplara göre indirimsiz fiyatı daha pahalı ve bence diğer laptoplara göre performansı daha kötü. Yaptığınız yorum için teşekkürler.
Hocam teşekkürler yaptığın öneri için bencede önerdiğin laptop daha iyi ancak yolladığın videolarda adamın bilgisayar sistemi V155'inkinden daha performanslı ve masaüstü. Aynı işlemciye sahip olabilirler ama diğer özellikleri farklı olduğu için aynı fpsyi almaz. Önerin ve yorumun için teşekkürler.

Son düzenleme:
Videonun altında Acer Aspire A315-41 yazıyor hocam. Masaüstü değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…