Vestel 50U9500 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Philips 43PUS7805 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 43TU7100 Ultra HD (4K) TV UE43TU7100U detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Philips 43PUS7805 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Vestel 50U9500 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box özelliklerini incele, 2.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam düşük bütçeli televizyonlarda Smart olayı pek iyi işlemiyor. Bazı sitelerde hata veriyor. Bazı sitelerin ise kodlama sistemini desteklemiyor. Nerede nasıl kullanacaksınız bilmiyorum fakat ben olsam paneli daha kaliteli normal bir tv alıp Mi Box benzeri bir şey takardım.