rintarou Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 622 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #1 Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu.
Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu.
fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 380 Çözümler 7 10 Temmuz 2024 #2 rintarou dedi: Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullanmıştım Glorious Model O kablolu ve kablosuzu var buraya kablolusunu koyuyorum bilginiz olsun Mouse
rintarou dedi: Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullanmıştım Glorious Model O kablolu ve kablosuzu var buraya kablolusunu koyuyorum bilginiz olsun Mouse
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 rintarou dedi: Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Glorious Model D veya da Model O Wireless alabilirsiniz.
rintarou dedi: Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Glorious Model D veya da Model O Wireless alabilirsiniz.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.430 Makaleler 3 Çözümler 20 11 Temmuz 2024 #4 rintarou dedi: Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu. Genişletmek için tıkla... El boyutu ve tutuş şeklini ver kralını önereyim.Cobra proyu baz alarak Razer Cobra Pro vs Ninjutso Sora V2 - Gaming Mouse Comparison - EloShapes sora v2 alınır. Razer Cobra Pro vs LAMZU Atlantis - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Compare more than 700 gaming mice and find the perfect one for you! www.eloshapes.com Lamzu Atlantis de oalbilir. Hatta daha iyi seçenek çünkü daha doğru düzgün incelemesi yok Sora V2'nin.
rintarou dedi: Çok küçük olmayacak şekilde öneri yapar mısınız? FPS oyuncusuyum genelde. Razer Cobra Pro kullanmıştım, boyutu rahatsız etmiyordu. Genişletmek için tıkla... El boyutu ve tutuş şeklini ver kralını önereyim.Cobra proyu baz alarak Razer Cobra Pro vs Ninjutso Sora V2 - Gaming Mouse Comparison - EloShapes sora v2 alınır. Razer Cobra Pro vs LAMZU Atlantis - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Compare more than 700 gaming mice and find the perfect one for you! www.eloshapes.com Lamzu Atlantis de oalbilir. Hatta daha iyi seçenek çünkü daha doğru düzgün incelemesi yok Sora V2'nin.