Boyut tercihiniz var mı? Mchose x75 bakabilirsiniz, bende kullanıyorum.2000-4000 TL arası klavye ariyorum. Mümkünse kablosuz olsun. Sesi güzel olsun. Birden fazla öneri yapabilirseniz güzel olur. Şimdiden teşekkürler. Fiyatlar sürekli değişiyor.
Tam boyut isterseniz mchose g98 pro'da olabilir.
Boyut tercihiniz var mı? MCHOSE X75 bakabilirsiniz, bende kullanıyorum.
Mchose x75 önerir misiniz genel olarak yorumunuz nedir?Boyut tercihiniz var mı? Mchose x75 bakabilirsiniz, bende kullanıyorum.
Boyut olarak numpad tuşlarına gerek yok. Verebileceğim en uygun bütçe 3000 TL civarı taksit seçenekleri olsa daha iyi olur bu söylediğiniz klavyeleri inceleyeceğim daha fazla onerilerinizi alabilirim
MCHOSE X75 önerir misiniz genel olarak yorumunuz nedir?
O zaman muhtemelen bunu alacağım. Gaming gen tr üzerinden almam uygun mu? Switch açısından.Gecikmesi düşük, batarya süresi gayet güzel, bazıları rgb yetersiz demiş ama ne bekliyorlar anlamadım ben 2 de kullanmama rağmen memnunum (max4), sesleri ve hissiyatı çok güzel, tuşlar biraz yumuşak basımlı, sağlam hissettiriyor biraz ağır, her hangi bir problemini görmedim. Yazılımıda var, sormak istediğiniz bir şeyi var mı? (Youtube den sesini dinleyebilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.