2000-4000 TL arası klavye önerisi

memotokim

Femtopat
Daha fazla  
2000-4000 TL arası klavye ariyorum. Mümkünse kablosuz olsun. Sesi güzel olsun. Birden fazla öneri yapabilirseniz güzel olur. Şimdiden teşekkürler. Fiyatlar sürekli değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butceyi sonuna kadar kullanirim diyorsan al gec, aluminyum kasa bir klavye.

Boyut tercihiniz var mı? MCHOSE X75 bakabilirsiniz, bende kullanıyorum.

Boyut olarak numpad tuşlarına gerek yok. Verebileceğim en uygun bütçe 3000 TL civarı taksit seçenekleri olsa daha iyi olur bu söylediğiniz klavyeleri inceleyeceğim daha fazla onerilerinizi alabilirim🙂

Boyut tercihiniz var mı? Mchose x75 bakabilirsiniz, bende kullanıyorum.
Mchose x75 önerir misiniz genel olarak yorumunuz nedir?

Gecikmesi düşük, batarya süresi gayet güzel, bazıları rgb yetersiz demiş ama ne bekliyorlar anlamadım ben 2 de kullanmama rağmen memnunum (max4), sesleri ve hissiyatı çok güzel, tuşlar biraz yumuşak basımlı, sağlam hissettiriyor biraz ağır, her hangi bir problemini görmedim. Yazılımıda var, sormak istediğiniz bir şeyi var mı? (Youtube den sesini dinleyebilirsiniz)

Boyut olarak numpad tuşlarına gerek yok. Verebileceğim en uygun bütçe 3000 TL civarı taksit seçenekleri olsa daha iyi olur bu söylediğiniz klavyeleri inceleyeceğim daha fazla onerilerinizi alabilirim🙂

MCHOSE X75 önerir misiniz genel olarak yorumunuz nedir?

X75 iyidir hocam alabilirsiniz, butceyi sonuna kadar kullanirsanizda attigim Furycube F75s en iyi secenek.

Gecikmesi düşük, batarya süresi gayet güzel, bazıları rgb yetersiz demiş ama ne bekliyorlar anlamadım ben 2 de kullanmama rağmen memnunum (max4), sesleri ve hissiyatı çok güzel, tuşlar biraz yumuşak basımlı, sağlam hissettiriyor biraz ağır, her hangi bir problemini görmedim. Yazılımıda var, sormak istediğiniz bir şeyi var mı? (Youtube den sesini dinleyebilirsiniz
O zaman muhtemelen bunu alacağım. Gaming gen tr üzerinden almam uygun mu? Switch açısından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı