Gaming olmayacak.
İşlemci güncel ve yüksek olacak.
RAM minimum 8 GB.
SSD şart.
HDD şart değil olursa güzel olur.
Çözünürlük Full HD olmalı ve taşınabilir hafif olmalı.
Bütçe çok geniş ne için kullanacaksınız? 2000 lira civarına Ryzen 3 3200 laptop tavsiye ederim, 3000 civarında hem intel hem AMD seçenekler var, 4000 lirada gaming olmayan ama işlemci gücü yüksek seçenekler yine çok. Aradığınız cihazı ne için kullanacağınızı belirtir iseniz yardımcı olurlar.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
Bütçe çok geniş ne için kullanacaksınız? 2000 lira civarına Ryzen 3 3200 laptop tavsiye ederim, 3000 civarında hem intel hem AMD seçenekler var, 4000 lirada gaming olmayan ama işlemci gücü yüksek seçenekler yine çok. Aradığınız cihazı ne için kullanacağınızı belirtir iseniz yardımcı olurlar.
Gaming laptop kullanıyorum şuan fakat sıkıldığım için satıcam oyun vs oynamıyorum. Mühendislik okuyorum buna uygun işlemci gücü yüksek bir şey lazım aynı zamanda taşınması kolay olmalı
Ryzen işletim sistemleri İntel'e göre daha ucuz ve performans olarak da İntel'i aratmıyor. Bu da sana sisteminde SSD ve RAM takviyesi olarak geri dönüyor. Performans ise hemen hemen aynı.
Asus X409FB-EK072F Intel Core i5 8265U 8GB 256GB SSD MX110 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!