Arkadaşlar merhaba 2000-5000TL arası klavye olarak neler önerebilirsiniz?
En önemli aradığım şey alacağım klavyenin sol Shift tuşunun büyük olması, küçük olunca oyunlarda Shift tuşunu kullanamıyorum. Baş parmağım ile bastığım için uzakta kalmaması gerekiyor.
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...
5000TL'ye kadar sormamın sebepi belki ikinci elden 3000TL bantlarından temiz bir ikinci el alınabiletesi olabilir diyeydi.
WLmouse Beast X model mouse'u bu şekilde 3000TL'ye aldım asıl bütçem 2500-3000TL civarında gibi. Bir de AJAZZ AK992 benzeri veya daha iyisi olarak önerebileceğiniz daha düşük fiyatta ürünler var mıdır?
Sizin başka bir yazıda toplama klavye önerinizi gördüm öyle bir şey almak bundan veya AJAZZ AK992'dan mantıklı mıdır? Bir de bilinen markaların 4-5K TL'den olan klavyelerinden ikinci elden 3K'bantlarından bir şey bakmak nasıl olur?