Bekir0606 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Ben anakart alacağım ama hiçbir fikrim yok Vatan'a baktım İtopya'ydı yorumlardı derken iyice kafam karıştı. Bütcem de belli değil. 1000 -1500-2000 TL'lik bir anakart alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada AMD tabanlı alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Ben anakart alacağım ama hiçbir fikrim yok Vatan'a baktım İtopya'ydı yorumlardı derken iyice kafam karıştı. Bütcem de belli değil. 1000 -1500-2000 TL'lik bir anakart alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada AMD tabanlı alacağım.
Crazyboypc Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #2 ASUS ROG STRIX B550 F. Bir de MSI B550 Tomahawk bak derim ikisi de iyidir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 9 Aralık 2020 #3 Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Son düzenleme: 9 Aralık 2020
Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.550 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Aralık 2020 #4 MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 x570 Bakabilirsin
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 9 Aralık 2020 #6 B550 Gaming Edge Wi-Fi ve Tomahawk var o bütçede. Edge tavsiyemdir. Biraz daha bütçe artarsa B550 E ve F gibi anakartlar var. Her ne kadar aşırı gerekli olmasa da alınabilir. hadwiger dedi: MSI MPG X570 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG X570 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu model yenilendi falan mı yoksa bildiğimiz modeli mi atıyorsunuz? Umarım yenilenmiş modeli çıkmıştır da onu atıyorsunuzdur...
B550 Gaming Edge Wi-Fi ve Tomahawk var o bütçede. Edge tavsiyemdir. Biraz daha bütçe artarsa B550 E ve F gibi anakartlar var. Her ne kadar aşırı gerekli olmasa da alınabilir. hadwiger dedi: MSI MPG X570 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG X570 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu model yenilendi falan mı yoksa bildiğimiz modeli mi atıyorsunuz? Umarım yenilenmiş modeli çıkmıştır da onu atıyorsunuzdur...
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 9 Aralık 2020 #7 Kestek0 dedi: B550 Gaming Edge Wi-Fi ve Tomahawk var o bütçede. Edge tavsiyemdir. Biraz daha bütçe artarsa B550 E ve F gibi anakartlar var. Her ne kadar aşırı gerekli olmasa da alınabilir. Bu model yenilendi falan mı yoksa bildiğimiz modeli mi atıyorsunuz? Umarım yenilenmiş modeli çıkmıştır da onu atıyorsunuzdur... Genişletmek için tıkla... Yenilendiğini sanmıyorum ama neden yenilensin ki?
Kestek0 dedi: B550 Gaming Edge Wi-Fi ve Tomahawk var o bütçede. Edge tavsiyemdir. Biraz daha bütçe artarsa B550 E ve F gibi anakartlar var. Her ne kadar aşırı gerekli olmasa da alınabilir. Bu model yenilendi falan mı yoksa bildiğimiz modeli mi atıyorsunuz? Umarım yenilenmiş modeli çıkmıştır da onu atıyorsunuzdur... Genişletmek için tıkla... Yenilendiğini sanmıyorum ama neden yenilensin ki?
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 9 Aralık 2020 #8 hadwiger dedi: Yenilendiğini sanmıyorum ama neden yenilensin ki? Genişletmek için tıkla... Berbat bir model o . VRM'leri 130 dereceye kadar ulaşıyor. Aynı zamanda birçok dezavantajı var.
hadwiger dedi: Yenilendiğini sanmıyorum ama neden yenilensin ki? Genişletmek için tıkla... Berbat bir model o . VRM'leri 130 dereceye kadar ulaşıyor. Aynı zamanda birçok dezavantajı var.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 9 Aralık 2020 #9 hadwiger dedi: Yenilendiğini sanmıyorum ama neden yenilensin ki? Genişletmek için tıkla... @Kestek0 Alev olan model bu muymuş? Alev derken mecaz yapmıyorum.
hadwiger dedi: Yenilendiğini sanmıyorum ama neden yenilensin ki? Genişletmek için tıkla... @Kestek0 Alev olan model bu muymuş? Alev derken mecaz yapmıyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 9 Aralık 2020 #10 PanzerTR dedi: @Kestek0 Alev olan model bu muymuş? Alev derken mecaz yapmıyorum. Eki Görüntüle 771458 Eki Görüntüle 771459 Genişletmek için tıkla... Kestek0 dedi: Berbat bir model o . VRM'leri 130 dereceye kadar ulaşıyor. Aynı zamanda birçok dezavantajı var. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
PanzerTR dedi: @Kestek0 Alev olan model bu muymuş? Alev derken mecaz yapmıyorum. Eki Görüntüle 771458 Eki Görüntüle 771459 Genişletmek için tıkla... Kestek0 dedi: Berbat bir model o . VRM'leri 130 dereceye kadar ulaşıyor. Aynı zamanda birçok dezavantajı var. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.