Nacho Varga Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Üzerine bilgisayar kasası koyabileceğim 2000₺ civarına oyun oynamak için masa arıyorum. İstediğim özellikler: Yükseklik 75cm Genişlik 160-140cm Derinlik 60cm Renk veya malzeme fark etmez sallanmasın yeterli. Örnek masa: Son düzenleme: 12 Eylül 2023
Üzerine bilgisayar kasası koyabileceğim 2000₺ civarına oyun oynamak için masa arıyorum. İstediğim özellikler: Yükseklik 75cm Genişlik 160-140cm Derinlik 60cm Renk veya malzeme fark etmez sallanmasın yeterli. Örnek masa:
K ky3marin Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #2 Nacho Varga dedi: Üzerine bilgisayar kasası koyabileceğim 2000₺ civarına oyun oynamak için masa arıyorum. İstediğim özellikler: Yükseklik 75cm. Genişlik 160-140cm Derinlik 60cm. Renk veya malzeme fark etmez. Genişletmek için tıkla... Bende arıyorum bu bütçede sallanmamasıda gerekiyor.
Nacho Varga dedi: Üzerine bilgisayar kasası koyabileceğim 2000₺ civarına oyun oynamak için masa arıyorum. İstediğim özellikler: Yükseklik 75cm. Genişlik 160-140cm Derinlik 60cm. Renk veya malzeme fark etmez. Genişletmek için tıkla... Bende arıyorum bu bütçede sallanmamasıda gerekiyor.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.766 Makaleler 5 Çözümler 38 12 Eylül 2023 #3 Merhaba, öncelikle şunu söyliyim o fiyata alacağın bütün masalar dandik çıkarlar. Sana tavsiyem bir marangoza gidip istediğin ölçülerde masa yaptırman hem çok daha uyguna geliyor hemde 10000 TL'lik masalardan bile sağlam oluyor.
Merhaba, öncelikle şunu söyliyim o fiyata alacağın bütün masalar dandik çıkarlar. Sana tavsiyem bir marangoza gidip istediğin ölçülerde masa yaptırman hem çok daha uyguna geliyor hemde 10000 TL'lik masalardan bile sağlam oluyor.
Neraxy Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #4 Hocam güzel gibi duruyor bir göz atabilirsiniz. masa Eğer Pro istersen bu da mevcut Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah - Fiyatı, Yorumları Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Hocam güzel gibi duruyor bir göz atabilirsiniz. masa Eğer Pro istersen bu da mevcut Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah - Fiyatı, Yorumları Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Nacho Varga Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #5 Neraxy dedi: Hocam güzel gibi duruyor bir göz atabilirsiniz. masa Eğer Pro istersen bu da mevcut Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah - Fiyatı, Yorumları Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... İkiside istediğim ölçüleri karşılamıyor maalesef.
Neraxy dedi: Hocam güzel gibi duruyor bir göz atabilirsiniz. masa Eğer Pro istersen bu da mevcut Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah - Fiyatı, Yorumları Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... İkiside istediğim ölçüleri karşılamıyor maalesef.
Neraxy Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #6 Nacho Varga dedi: İkisi de istediğim ölçüleri karşılamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Efendim bu nasıl sadece yüksekliği 2 cm daha az istediğiniz ölçülere göre. https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-160-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-atlantik-cam-p-HBV0000119LBA
Nacho Varga dedi: İkisi de istediğim ölçüleri karşılamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Efendim bu nasıl sadece yüksekliği 2 cm daha az istediğiniz ölçülere göre. https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-160-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-atlantik-cam-p-HBV0000119LBA
Nacho Varga Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #7 Evdemo Koza Çalışma Masası Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Evdemo Koza Çalışma Masası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürün alınır mı sizce? Fena durmuyor.
Evdemo Koza Çalışma Masası Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Evdemo Koza Çalışma Masası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürün alınır mı sizce? Fena durmuyor.
poe Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 838 15 Eylül 2023 #8 https://www.ikea.com.tr/urun/melltorp-beyaz-4-kisilik-mutfak-masasi-19011777 Kendim kullanıyorum dibine kadar da memnunum. Tas gibi masa ve ayaklari sallanma vesaire yok. Birkaç gorsel birakayim fikir sahibi olmaniz icin. Dosya Ekleri 5BCB0C21-95B6-4E10-ABC9-B1C5F10BFB34.jpeg 85,8 KB · Görüntüleme: 32 8D10DAFE-B6AD-4F6F-B54E-6C035C87EE5D.jpeg 94,5 KB · Görüntüleme: 38
https://www.ikea.com.tr/urun/melltorp-beyaz-4-kisilik-mutfak-masasi-19011777 Kendim kullanıyorum dibine kadar da memnunum. Tas gibi masa ve ayaklari sallanma vesaire yok. Birkaç gorsel birakayim fikir sahibi olmaniz icin.