2000₺ bütçe ile Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000

zHaze

Femtopat
Daha fazla  
Darmoshark M3S Pro, VXE R1 Pro veya Dragonfly F1 almayı düşünüyorum ama sitede Darmoshark dışında stok yok. Bunlar dışında Wireless mouse öneriniz var mı acaba ya da stoklar ne zaman gelir bir fikriniz var mı?

F1 Pro shape olarak palm grip için uygun malzeme kalitesi çok güzel. 3395 sensör ve 1000 hz ile geliyor. Eğer stok beklerim dersen VXE Mad R bakabilirsin fakat R1 ve F1 seni üzmez.

Ahocam, bana da mouse lazım. Güzel bilen varsa, daha ucuz lazım ama 500-1k arası varsa atarsanız sevinirim. Teşekkürler.
500 TL bandında bunlara bakabilirsin.

1000 TL bütçede https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,676495330.html XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe bunlara bakabilirsin.

Bu fareyi kuponlarla ve desteğe yazıp kredi isteyerek 1200TL civarına alabiliyorsunuz. Değerlendirebiliniz.
Fare hakkında pek bir fikrim yok. Ayrıca temuda satılan AJAZZ fareler sahte oluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum sizin bir fikriniz var mı?

F1 Pro shape olarak palm grip için uygun malzeme kalitesi çok güzel. 3395 sensör ve 1000 hz ile geliyor. Eğer stok beklerim dersen VXE Mad R bakabilirsin fakat R1 ve F1 seni üzmez.
Darmoshark m3s pro hakkında bir fikriniz var mı? Çok fazla beklemek istemiyorum ve özellikleri f1 pro ve r1 pro ile aynı.

Son düzenleme:
M3S Pro'nun kronik çift tıklama ve scroll sorunu var diye biliyorum. 1 seneden fazla F1 Pro kullandım beni hiçbir zaman üzmedi hala daha yedek mouse olara tutarım. Palm tutuyorsanız F1 Pro iyi seçenek olabilir.

Fare hakkında pek bir fikrim yok. Ayrıca temuda satılan AJAZZ fareler sahte oluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum sizin bir fikriniz var mı?
Hocam forumda birçok kişi temudan Ajazz mouse aldı ve herhangi bir sorun yaşamadı. Ben de sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bu fiyata bu özellikleri bulmanız zor ki şahsen ben bulamadım.

Hocam forumda birçok kişi temudan Ajazz mouse aldı ve herhangi bir sorun yaşamadı. Ben de sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bu fiyata bu özellikleri bulmanız zor ki şahsen ben bulamadım.
Tamamdır hocam bir bakacağım sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…