2000₺ Cep Telefonu Önerisi

Tam ben yazıyordum. Gerçekten kamerası tatmin ediyor. Hızı ve performansı da hiç üzmedi geçtiğimiz aralık ayında aldık telefon 1 kere bile hata uyarı vs ermedi. Saf android kullanıyor. Daha yeni geçtiğimiz hafta android 8 güncellemesi geldi. Mate 10 Lite diyorum bende.
Arkadaşlar Mate 10 Lite'ı kimse yazmamış.Kamerası gerçekten iyi diye duydum.Fakat Bluetooth'lu kulaklıklarda cızırtı yapıyormuş.Doğru mudur?
Bluetooth kulaklık kullanmadık hiç bilmiyorum. Normal kulaklığı bence güzel.

Bende yeni kablosuz kulaklık almıştım 200₺'ye eğer cidden böyle bir sorun varsa vazgeçebilirim Mate 10 Lite'dan.Test etme şansınız olursa lütfen yorumlarınızı paylaşın.

Bende yeni kablosuz kulaklık almıştım 200₺'ye eğer cidden böyle bir sorun varsa vazgeçebilirim Mate 10 Lite'dan.Test etme şansınız olursa lütfen yorumlarınızı paylaşın.
Bluetooth kulaklığım yok işin gerçeği. Sağlıksız olduğunu düşündüğüm için hiç alma ihtiyacı hissetmedim. Deneme şansım olursa tabi ki yazarım.

Nokia 8 snapdragon 835 barındıran en ucuz cihaz hepsiburada'da 1975 tl

Arkadaşın dediği gibi Nokia 8 de güzel telefon. Biz alırken fiyatı çok yüksekti. Fiyatının bu kadar düşmüş olması düşündürdü. Mi 6 o zaman 3000 TL civarındaydı. Nokia 8 için 3200-3300 TL civarında fiyat verdikleri için Huawei Mate 10 Lite aldık 2000 TL ye. f/p açısından Nokiada güzel bir seçenek olabilir.

Vatan, Media Markt gibi yerlerde hala 3000 civarında.İnternet sitelerinde neden bu kadar ucuz bende anlamadım.

Arkadaşlar biraz geç yazıcam kusura bakmayın ama P20 Lite aldım.Kamerasından da gayet memnunum.HepsiBurada'dan ithalatçı garantili olarak 2000TL ye aldım.Sıkıntısız olarak geldi.Teşekkür ederim önerileriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…