2000 ₺ civarına gamepad önerisi

Bütçe
2000 TL

baskaninho

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar için 2000 ₺ civarı gamepad alacağım (MSI Force GC30 V2) fakat daha önce hiç Wireless kullanmadım. Genellikle FIFA oynayacağım için çok sorun olur mu? Bunun dışında önerebileceğiniz başka gamepad var mı?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar için 2000 ₺ civarı gamepad alacağım (MSI Force GC30 V2) fakat daha önce hiç Wireless kullanmadım. Genellikle FIFA oynayacağım için çok sorun olur mu? Bunun dışında önerebileceğiniz başka gamepad var mı?
bunu alabilirsin

Hocam bu msi gamepad'i yaklaşık 1,5 yıl kullandım. Çok memnun kalmadım açıkcası, analoglar hızlı bozuluyor, tetik tuşları da ince, basması zor. Ben indirimde çok uyguna bulunca almıştım. Sen bu bütçeye başka bir şeyler bak bence.

Nova Pro PS kolu diğer ikisi Xbox kolu. Şu an aktif shooter 3 kullanıyorum sorun yok gayet güzel cihaz.

Fantech Shooter 3 ya da 8 Bit Do Ultimate 2C

Technopat Haberler

Geri
Yukarı