2000 Dolar PC Toplama

WD Black için fazladan 300 TL vermeme değer mi gerçekten? Yani o kadar performans farkı var mı ki?

Bu önerinizi dikkate alacağım, şimdi gereken spesifik bir model ismi.
Cooler Master'ın Master Watt 750 isimli güç kaynağını önerebilirim. Yarı modüler bir güç kaynağı. Corsair de tercih edebilirsin. Hem bence güç kaynağı fanının led olmasına gerek yok. Seçtiğin güç kaynağı için söylüyorum bunu.

Black serisi ile blue kıyaslaması vardı. Youtube kıyaslamalarına bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Toshiba P300 öneriyorum.

Anakart güzel fakat bence 32 GB alcağına 16 alıp da iyi performans alabilirsin o kadara gerek yok bence geriside iyi alabilirsin.
Zaten 16 koymuş, 1080'e de gerek yok 1060'da oyun açabiliyor ama adam lüks işi 1080 seçmiş. 32'yi de seçebilir.

32 GB ram yapmak yerine biraz ram'dan kısıp biraz da ekleyip 1080 Ti alıp FPS değerlerine büyük bir oynama görebilirsin.

Hedef 2023 gençler. O zaman Dolar 1 TL olucakmış. Allahım ya ne kadar değişik ve yalana dayalı bir ülkeyiz. Neyse kardeşim sistem bayağı uygun. Tavsiye ederim.

32 GB ram yapmak yerine biraz ram'dan kısıp biraz da ekleyip 1080 Ti alıp FPS değerlerine büyük bir oynama görebilirsin.
Zaten 16 ram yaptım, keşke baksaydın.

Arkadaşlar şimdi söylediğinize göre psu ve anakart uygun, değil mi? Yakın zamanda sipariş vereceğim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…