2000 dolar sistem tavsiyesi

Berkeecagdas

Hectopat
Daha fazla  
Kripto paralar sağ olsun 500 dolar ile çıktığım yolda 60 bin dolara vardım ve artık bilgisayar toplamanın vakti geldi çok bir şey istemiyorum daire satın alacağım için yaklaşık 1500 - 2000 dolar ile her şey dahil masaüstü bilgisayar istiyorum kripto paraları anlatmamın sebebi sormak istediğiniz başlıca sorularınıza cevap verebilirim siz bana yardım ederken ben de size yardım etmek isterim.

Veya:

%1200 gibi bir kar yapmışsınız hangi para ile?

Teşekkürler linklerin hepsini not alıyorum

%1200 gibi bir kar yapmışsınız hangi para ile?
İlk önce 500 dolarımı 2000 dolar yaptım 5 ay önce etherium,algo ve çok düşükten bnb almıştım 50 dolar civarıydı 250 dolar iken satmıştım sonra paralarımın büyük çoğunluğuyla ön satışlara katıldım ön satışlar bir ekip coin çıkarıyor bir proje üzerinden o coinin bir özelliği oluyor mesela araştırıyorsun falan filan derken şansın varsa ön satışa girebiliyorsun girdiğin zaman o paran 30 40 50 belki 300 400x katlanabiliyor artık ön satışlar kovalıyorum
Dostum 1200 TL param vardı. BTC'de 50kdan longa bastım hepsi gitti kendi adıma üzgünüm ama sen baya iyi kazanmışsın.
Kankam kaldıraçlı işlemlere hiç bir zaman girmedim girmemde çok tehlikeli ve gözümü korkutuyor
Yurtdışından alabilme şansınız var mı?
Maalesef yurt dışından alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…