2000 ₺ i3 6100 Monitör Dahil Bilgisayar Toplama

Ensyasar

Hectopat
Yer
Braunschweig/Almanya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu sistemi almaya karar verdim. Bu bilgisayarla Counter Strike Global Offensive, H1z1 ve Ets2mp oynayacağım. Bu sisteme yorumlarınız nelerdir ?
Kalite takıntım yok orta ayarlar her zaman tercihimdir.

Arkadaşlar kasayı dert etmeyin. Kasanın malzeme kalitesinin önemli olduğunu düşünmüyorum. Senelerce hareket etmiyor.

image.png
image.png
image.png

Alternatif.
Ara Toplam1.736,20 TL
Toplam KDV312,52 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.048,72 TL
[TBODY] [/TBODY]

Arkadaşlar eksen bilgisayarda babamın kullandığı karta 9 taksit yok ve taksit yapınca faiz geliyor ve başını alıp gidiyor. Ben vatan bilgisayardan istiyorum ve sistemden monitörü çıkarmaya karar verdim. Bunun yerine gtx 950 almayı düşünüyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.

Belirli kartlara 6 taksit bazılarına 9 taksite kadar 50 tl falan koyuyorlar amacım burda o sitelerin reklamını yapmak değil ancak bana daha mantıklı geliyor karar sizin.:mutlu:

İnternet siteleri hafta sonu gibi zamanlarda vade farkı olayını kaldırabiliyor şuan kesin biyer söyleyemem ama vatan bilgisayar bu konuda belirttiğiniz gibi iyi.Ginede ben olsam bekler vade farksız zamanda alırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı