2000₺ kablosuz kulaklık önerisi

545310

Hectopat
Oyun oynamak için kullanacağım, mikrofonu olması gibi bir beklentim yok. Bu bütçede ne alınabilir? Bütçeyi aşmayı planlamıyorum ama yine de biraz üstünü önerebilirsiniz.

Hocam iyi sosyaller şu an HyperX Cloud Core DTS kablolu kulaklğım var bu kulaklığa geçmek mantıklı mı?

Havit'i önermem ben H2002 model bir kulaklığını denedim ve ses karakteri berbattı. Fakat ATK Mercury iyi diye duydum.

Havit'i önermem ben H2002 model bir kulaklığını denedim ve ses karakteri berbattı. Fakat ATK Mercury iyi diye duydum.

Bu butcede fazla secenek yok ozellikle kablosuz. En iyi secenekler bunlar. IEM kulaklikta alinabilir. H2002P modelinn ses kalitesi iyi denebilir. Denediginiz model P modeli miydi yoksa D mi?

Hocam Havit için değil de ATK için demiştim kablosuz daha konforlu olur diye yoksa kulaklığımdan memnunum sadece ses kalitesi olarak çok fark hisseder miyim?

Havit kablosuz zorunlu değil ise o kadarda güzel bir model değil. ATK ise şu an Türkiye'de çok fazla incelemeye sahip olmadığından net bir şey denilemez.

Onu nasıl yapacağım hocam, kulaklık epey hoşuma gitti.

Google playde ikisinin de uygulaması var hocam. Oradan indirip hesap açın yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı