![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam iyi sosyaller şu an HyperX Cloud Core DTS kablolu kulaklğım var bu kulaklığa geçmek mantıklı mı?
Havit'i önermem ben H2002 model bir kulaklığını denedim ve ses karakteri berbattı. Fakat ATK Mercury iyi diye duydum.
![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Havit'i önermem ben H2002 model bir kulaklığını denedim ve ses karakteri berbattı. Fakat ATK Mercury iyi diye duydum.
Havit'e gecmek mantikli degil. ATK'a belki gecilebilir ama gerek oldugunu dusunmuyorum.
Onu nasıl yapacağım hocam, kulaklık epey hoşuma gitti.Parolapara+İyzico ile Mercury M1 en mantıklısı.
Hocam Havit için değil de ATK için demiştim kablosuz daha konforlu olur diye yoksa kulaklığımdan memnunum sadece ses kalitesi olarak çok fark hisseder miyim?
Onu nasıl yapacağım hocam, kulaklık epey hoşuma gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.