2000₺ kaliteli Gaming mouse önerisi

Bütçe
2000₺

BouncyBear

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2000₺ düz bütçem var ve sahip olduğum G300s mouseden sıkıldım. Acaba bana kaliteli bir mouse önerir misiniz?

Merhaba, 2000₺ düz bütçem var ve sahip olduğum G300s mouseden sıkıldım. Acaba bana kaliteli bir mouse önerir misiniz?

Bu bütçede alabileceğin en iyi mouse net olarak Razer DeathAdder V3 tür.

Compx mcu kullandığını söylemişlerdi.Bu bütçede iyi bir tercih olur.Alternatif olarak VXE R1 Pro stoğa girerse öneririm.Girmezse de R1 Pro Max de olur.

Compx mcu kullandığını söylemişlerdi. Bu bütçede iyi bir tercih olur. Alternatif olarak VXE R1 Pro stoka girerse öneririm. Girmezse de R1 Pro Max de olur.

Dragonfly daha iyi bence. Düz r1'den çok da bir farkları yok R1 serisinin.

Eğer ki Wireless olmak zorunda değil ise ve eline oturursa net olarak Razer dav V3 al geç derim.

Bu arada arkadaşlar konu vasıtasıyla tekrardan belirteyim:Yakında her bütçe için mouse tierlist düzenlemesi yapacağım.
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen profilim üzerinden kronik sorunu olmayan modellerin fiyatlarını da yazarak atarlarsa tierlisti hazırlayıp paylaşacağım.

Eğer ki Wireless olmak zorunda değil ise ve eline oturursa net olarak Razer dav V3 al geç derim.
Takmışsın bi' dav3 gidiyosun kanka.
DAV3 bu bütçede 3395/52840 veya Compx mcu ile yarışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…