Merhaba arkadaşlar, incelemek istediğim birkaç klavye var. Zamanında Aula F75 ve Razer Blackwidow V3 TKL klavyelerini aldım. Aşağıda listedeki klavyelerden birini almak istiyorum. Hangisini almamı önerirsiniz? Veya başka önerileriniz var mı?
1-Redragon aryaman K569 RGB 1500₺
2-Redragon aryaman K569 RGB 1300₺
3-Razer Ornata V3 X 1450₺
4-Redragon dyaus K509 indirimli 600₺
5-SteelSeries Apex 3 TKL 2000₺
Merhaba arkadaşlar, incelemek istediğim birkaç klavye var. Zamanında Aula F75 ve Razer Blackwidow V3 TKL klavyelerini aldım. Aşağıda listedeki klavyelerden birini almak istiyorum. Hangisini almamı önerirsiniz? Veya başka önerileriniz var mı?
1-Redragon Aryaman K569 RGB 1500₺
2-Redragon Aryaman K569 RGB 1300₺
3-Razer Ornata V3 X 1450₺
4-Redragon Dyaus K509 indirimli 600₺
5-SteelSeries Apex 3 TKL 2000₺
Hiçbiri o bütçede iyi klavyeler değiller.
Özellikle Razer ve SteelSeries alınmaz. 2000TL verip membrane bir klavye almazdım.
Her markanın kaliteli ve dandik ürünü var. Razer diye gidip Ornata alırsan pişman olursun.Hocam Razer kaliteli bir marka değil mi?
Hiçbiri o bütçede iyi klavyeler değiller.
Özellikle Razer ve SteelSeries alınmaz. 2000TL verip membrane bir klavye almazdım.
Her markanın kaliteli ve dandik ürünü var. Razer diye gidip Ornata alırsan pişman olursun.
Hocam bu klavyeyi biliyorum ama Aula F75 var bende listelediğim klavyeleri merak ettiğimden almak istiyorum kullanmak için değil.
Bende razer blackwidow v3 var ama memnun değilim hot swap bile yok razerin çok pahalı ürünleri güzelOrnata olarak düşünmemiştim ben genellikle ben Temu'dan alıyorum güzelde hepsi.
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.tr FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com