2000 liralık Mini PC Tavsiyesi

İlker Uzunboy

Megapat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba beyler, uzun süredir bilgisayar toplamayı düşünüyordum 3500 liraya ama bundan vazgeçtim. Onun yerine 2000 liraya taşıması kolay güzel bir mini oyun bilgisayarı toplamaya karar verdim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep ve Ali hocamızın burada topladıkları sistem gerçekten güzel. Kasa, güç kaynağı, anakart vs. aynı olabilir :) Ama ekran kartı tarafında GTX960'a para kaptırmamayı ve r9 280 almayı düşünüyorum.

Sistemde SSD ve DVD Sürücüsü olmayacak, şimdiden tavsiyeler için teşekkürler :)

Kendim şöyle bir sistem topladım, ne düşünüyorsunuz?

Anakart: www.eksenbilgisayar.com: MSI H81M-P33, H81, LGA1150, DDR3-1600MHz, Anakart
İşlemci: www.eksenbilgisayar.com: INTEL Core i5-4460, 3.20 GHz, LGA1150, İşlemci
RAM: www.eksenbilgisayar.com: KINGSTON 4GB, DDR3-1600MHz, Bellek - KVR16N11S8/4 2 tane
Harddisk: www.eksenbilgisayar.com: WD Blue WD10EZEX, 3.5", 1 TB, 7200Rpm, SATA, Hard Disk Drive
Kasa: Cooler Master Elite Rc-430 500W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı: www.eksenbilgisayar.com: SAPPHIRE Radeon R9 280 Dual-X OC Boost, 3GB, GDDR5, 384 Bit, Ekran Kartı, 1

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin seçtiğin kasa zaten MidT ATX bir kasa. Normal kasa yani. Mini ITX veya Micro ATX kasalara yönelmelisin. Benim imzadaki sistemdeki kasa ve anakartı kullanabilirsin. Ayrıca GTX 960 getirdiği yeniliklerle,teknolojisiyle ve yazılımsal desteğiyle parasını hak eden bir kart. R9 280 alacaksan da Asus veya MSI al. Sapphire soğutması yüzünden forumda pek fazla önerilmiyor.

Senin seçtiğin kasa zaten MidT ATX bir kasa. Normal kasa yani. Mini ITX veya Micro ATX kasalara yönelmelisin. Benim imzadaki sistemdeki kasa ve anakartı kullanabilirsin. Ayrıca GTX 960 getirdiği yeniliklerle,teknolojisiyle ve yazılımsal desteğiyle parasını hak eden bir kart. R9 280 alacaksan da Asus veya MSI al. Sapphire soğutması yüzünden forumda pek fazla önerilmiyor.
Böyle de bütçemi aşıyor hocam max 250 tl ye psu lu mini bir kasa var mıdır?

Mini ITX bir sistem toplayacaksan kasaya biraz daha bütçe ayırmalısın. Zira o bütçeye Mini ITX ve güç kaynağı olan bir kasa yok galiba.

Teknoloji gittikçe küçülüyor. Yeni bir ekran kartı çıktığı zaman mutlaka kırpılmış versiyonlarını veya '' Compact '' versiyonlarını piyasaya sürüyorlar. O yüzden güncelleme yapılır. MidT ATX kasalardaki işlemci ve ekran kartları da aynı nasıl olsa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı