Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Rampage ENIGMA 75 Beyaz Türkçe Q Red Switch Mekanik Kompakt Gaming (Oyuncu) Klavye - 40180 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Böyle bir klavye hoşuma gitti sesi vesaire. Bu fiyat bantlarında hangi klavye alınabilir?
Rampage ENIGMA 75 Beyaz Türkçe Q Red Switch Mekanik Kompakt Gaming (Oyuncu) Klavye - 40180 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Böyle bir klavye hoşuma gitti sesi vesaire. Bu fiyat bantlarında hangi klavye alınabilir?
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 949 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Eylül 2025 #2 Geçen hafta 2400'e G75 Pro aldım muhteşem bir şey kablosuz müthiş bir cihaz. 1 haftadır şarjı halen %60. öneririm.
Geçen hafta 2400'e G75 Pro aldım muhteşem bir şey kablosuz müthiş bir cihaz. 1 haftadır şarjı halen %60. öneririm.
Kırık Pena Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 389 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #3 Hari Seldon dedi: Rampage ENIGMA 75 Beyaz Türkçe Q Red Switch Mekanik Kompakt Gaming (Oyuncu) Klavye - 40180 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Böyle bir klavye hoşuma gitti sesi vesaire. Bu fiyat bantlarında hangi klavye alınabilir? Genişletmek için tıkla... Red switch'leri bu markalar hala inatla basıyor. Bu tarz klavyelerden uzak durun. Bütçe varsa önerim Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları
Hari Seldon dedi: Rampage ENIGMA 75 Beyaz Türkçe Q Red Switch Mekanik Kompakt Gaming (Oyuncu) Klavye - 40180 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Böyle bir klavye hoşuma gitti sesi vesaire. Bu fiyat bantlarında hangi klavye alınabilir? Genişletmek için tıkla... Red switch'leri bu markalar hala inatla basıyor. Bu tarz klavyelerden uzak durun. Bütçe varsa önerim Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #4 Lian_992 dedi: Geçen hafta 2400'e G75 Pro aldım muhteşem bir şey kablosuz müthiş bir cihaz. 1 haftadır şarjı halen %60. öneririm. Genişletmek için tıkla... Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi?
Lian_992 dedi: Geçen hafta 2400'e G75 Pro aldım muhteşem bir şey kablosuz müthiş bir cihaz. 1 haftadır şarjı halen %60. öneririm. Genişletmek için tıkla... Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.337 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #5 Yuzune bakilmaz. Butce cikmazsa Aula F87, cikarsa kesinlikle G75 Pro al gec. Amazon.com.tr MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Yuzune bakilmaz. Butce cikmazsa Aula F87, cikarsa kesinlikle G75 Pro al gec. Amazon.com.tr MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 14 Eylül 2025 #6 Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı klavye var. Tavsiye ederim. Aldığım linki aşağı bıraktım. Sürprizbozan MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı klavye var. Tavsiye ederim. Aldığım linki aşağı bıraktım. Sürprizbozan MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.337 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #7 Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tuslar gozukuyor goz hizasindan. RGB'ler guneyde oldugu icin side print tercih edilmis, harfler cok daha net aydinlaniyor bu sayede.
Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tuslar gozukuyor goz hizasindan. RGB'ler guneyde oldugu icin side print tercih edilmis, harfler cok daha net aydinlaniyor bu sayede.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 14 Eylül 2025 #8 Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor ama yanda.Forumdaki herkes müptelası oldu klavyenin stok yapıyorum, mağazalarda stok bitince merdiven altı satıcam.
Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor ama yanda.Forumdaki herkes müptelası oldu klavyenin stok yapıyorum, mağazalarda stok bitince merdiven altı satıcam.
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #9 kxy dedi: Tuslar gozukuyor goz hizasindan. RGB'ler guneyde oldugu icin side print tercih edilmis, harfler cok daha net aydinlaniyor bu sayede. Eki Görüntüle 2574043 Genişletmek için tıkla... Mavi rengi çok güzel gözüküyor ve senin kullandığın renk yeşil biraz itici geldi nedense
kxy dedi: Tuslar gozukuyor goz hizasindan. RGB'ler guneyde oldugu icin side print tercih edilmis, harfler cok daha net aydinlaniyor bu sayede. Eki Görüntüle 2574043 Genişletmek için tıkla... Mavi rengi çok güzel gözüküyor ve senin kullandığın renk yeşil biraz itici geldi nedense
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.337 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #10 Hari Seldon dedi: Mavi rengi çok güzel gözüküyor ve senin kullandığın renk yeşil biraz itici geldi nedense Genişletmek için tıkla... Ileride keycaps degistirilebilir, sırf renk icin kaliteden kısmak sacma olur.
Hari Seldon dedi: Mavi rengi çok güzel gözüküyor ve senin kullandığın renk yeşil biraz itici geldi nedense Genişletmek için tıkla... Ileride keycaps degistirilebilir, sırf renk icin kaliteden kısmak sacma olur.