Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #11 kxy dedi: Ileride keycaps degistirilebilir, sırf renk icin kaliteden kısmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Yok kismayi düşünmüyorum da, alayım bunu teşekkürler arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
kxy dedi: Ileride keycaps degistirilebilir, sırf renk icin kaliteden kısmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Yok kismayi düşünmüyorum da, alayım bunu teşekkürler arkadaşlar.
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #12 Hari Seldon dedi: Rampage ENIGMA 75 Beyaz Türkçe Q Red Switch Mekanik Kompakt Gaming (Oyuncu) Klavye - 40180 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Böyle bir klavye hoşuma gitti sesi vesaire. Bu fiyat bantlarında hangi klavye alınabilir? Genişletmek için tıkla... Akko Fun 60 Max tavsiye ederim bütçe çıkarsa.
Hari Seldon dedi: Rampage ENIGMA 75 Beyaz Türkçe Q Red Switch Mekanik Kompakt Gaming (Oyuncu) Klavye - 40180 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Böyle bir klavye hoşuma gitti sesi vesaire. Bu fiyat bantlarında hangi klavye alınabilir? Genişletmek için tıkla... Akko Fun 60 Max tavsiye ederim bütçe çıkarsa.
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 949 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Eylül 2025 #13 Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız? Bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Çiçeksepetinde siyah/rengarenk olan rengi 2500 TL şu an betaplus satıcısında. Bende oradan aldım siyah yeşil rengi pek güzel değil diye. @Hari Seldon şöyle gözüküyor klavye bu arada arkadaşlar.
Hari Seldon dedi: Ürünü nereden aldınız? Bende düşünmüştüm o ürünü Ve klavyede sanırım tuşlar gözükmüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Çiçeksepetinde siyah/rengarenk olan rengi 2500 TL şu an betaplus satıcısında. Bende oradan aldım siyah yeşil rengi pek güzel değil diye. @Hari Seldon şöyle gözüküyor klavye bu arada arkadaşlar.
Yoneistaken Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.151 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #14 kxy dedi: Tuslar gozukuyor goz hizasindan. RGB'ler guneyde oldugu icin side print tercih edilmis, harfler cok daha net aydinlaniyor bu sayede. Eki Görüntüle 2574043 Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan soruyorum bu hangi renk olarak geçiyor?
kxy dedi: Tuslar gozukuyor goz hizasindan. RGB'ler guneyde oldugu icin side print tercih edilmis, harfler cok daha net aydinlaniyor bu sayede. Eki Görüntüle 2574043 Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan soruyorum bu hangi renk olarak geçiyor?
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 949 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Eylül 2025 #15 Yoneistaken dedi: Hocam merakımdan soruyorum bu hangi renk olarak geçiyor? Genişletmek için tıkla... Benim attığım fotodakinin aynısı o. Siyah rengi. siyah/yeşil değil. Düz siyah.
Yoneistaken dedi: Hocam merakımdan soruyorum bu hangi renk olarak geçiyor? Genişletmek için tıkla... Benim attığım fotodakinin aynısı o. Siyah rengi. siyah/yeşil değil. Düz siyah.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.335 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #16 Yoneistaken dedi: Hocam merakımdan soruyorum bu hangi renk olarak geçiyor? Genişletmek için tıkla... Black diye satiliyor direkt.
Yoneistaken dedi: Hocam merakımdan soruyorum bu hangi renk olarak geçiyor? Genişletmek için tıkla... Black diye satiliyor direkt.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 14 Eylül 2025 #17 kxy dedi: Ileride keycaps degistirilebilir, sırf renk icin kaliteden kısmak sacma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam buna uygun türkçe keycaps biliyormusunuz acaba?
kxy dedi: Ileride keycaps degistirilebilir, sırf renk icin kaliteden kısmak sacma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam buna uygun türkçe keycaps biliyormusunuz acaba?
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #18 Lian_992 dedi: Çiçeksepetinde siyah/rengarenk olan rengi 2500 TL şu an betaplus satıcısında. Bende oradan aldım siyah yeşil rengi pek güzel değil diye. @Hari Seldon şöyle gözüküyor klavye bu arada arkadaşlar.Eki Görüntüle 2574060 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hocam. Lian_992 dedi: Çiçeksepetinde siyah/rengarenk olan rengi 2500 TL şu an betaplus satıcısında. Bende oradan aldım siyah yeşil rengi pek güzel değil diye. @Hari Seldon şöyle gözüküyor klavye bu arada arkadaşlar.Eki Görüntüle 2574060 Genişletmek için tıkla... Bulamadım da link gönderebilir misin? Buldum hocam tamamdir. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2025
Lian_992 dedi: Çiçeksepetinde siyah/rengarenk olan rengi 2500 TL şu an betaplus satıcısında. Bende oradan aldım siyah yeşil rengi pek güzel değil diye. @Hari Seldon şöyle gözüküyor klavye bu arada arkadaşlar.Eki Görüntüle 2574060 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hocam. Lian_992 dedi: Çiçeksepetinde siyah/rengarenk olan rengi 2500 TL şu an betaplus satıcısında. Bende oradan aldım siyah yeşil rengi pek güzel değil diye. @Hari Seldon şöyle gözüküyor klavye bu arada arkadaşlar.Eki Görüntüle 2574060 Genişletmek için tıkla... Bulamadım da link gönderebilir misin? Buldum hocam tamamdir.