U UğurB. Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #1 Başlıkta belirttiğim gibi bütçe 2000TL.Gerekli parçalar anakart,işlemci,ekran kartı ve ssd.
A Akın Çelik Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 125 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2014 #2 Recep ağabey ve Ali ağabey bir tane video yaptı bununla ilgili. İzleyebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep ağabey ve Ali ağabey bir tane video yaptı bununla ilgili. İzleyebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U UğurB. Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #3 Akın Çelik dedi: Recep ağabey ve Ali ağabey bir tane video yaptı bununla ilgili. İzleyebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... intel'in 20.yıl işlemcisi var bulunur mu bilmiyorum ocak ayında alacağım.
Akın Çelik dedi: Recep ağabey ve Ali ağabey bir tane video yaptı bununla ilgili. İzleyebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... intel'in 20.yıl işlemcisi var bulunur mu bilmiyorum ocak ayında alacağım.
A Akın Çelik Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 125 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2014 #4 UğurB. dedi: intel'in 20.yıl işlemcisi var bulunur mu bilmiyorum ocak ayında alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben donanım değilde yazılıma daha çok meraklı biriyim. Bunu daha iyi anlayan birilerine sorabilirsin. Pek bir bilgim yok donanım hakkında.
UğurB. dedi: intel'in 20.yıl işlemcisi var bulunur mu bilmiyorum ocak ayında alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben donanım değilde yazılıma daha çok meraklı biriyim. Bunu daha iyi anlayan birilerine sorabilirsin. Pek bir bilgim yok donanım hakkında.
U UğurB. Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #5 Akın Çelik dedi: Ben donanım değilde yazılıma daha çok meraklı biriyim. Bunu daha iyi anlayan birilerine sorabilirsin. Pek bir bilgim yok donanım hakkında. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap gelecektir
Akın Çelik dedi: Ben donanım değilde yazılıma daha çok meraklı biriyim. Bunu daha iyi anlayan birilerine sorabilirsin. Pek bir bilgim yok donanım hakkında. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap gelecektir
A Akın Çelik Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 125 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2014 #6 UğurB. dedi: Teşekkürler cevap gelecektir Genişletmek için tıkla... Bu arada sanırım yenisin. Forum kurallarını okuman da fayda var. (Evet, biraz uzunlar fakat ceza yememek için bunları bilmek lazım.)
UğurB. dedi: Teşekkürler cevap gelecektir Genişletmek için tıkla... Bu arada sanırım yenisin. Forum kurallarını okuman da fayda var. (Evet, biraz uzunlar fakat ceza yememek için bunları bilmek lazım.)