2000. Mesaj Şerefine!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben öyle şatafatlı konuşmalar yapmayı pek sevmem, hatta bu tarz konuları da, ama buradaki 2. ailem için düşüncelerimi dile getirmek istedim. Hepinizin bana çok yardımları dokundu, herkese teşekkür ediyorum.

Uzun bir süredir aktifliğimi koruyorum, bol olan vaktimi burada harcıyorum, insanlara belki bir yardımım oluyor ya da olmuyor orasını pek bilmiyorum, şahsen insanlara yardım ettiğimi pek düşünmüyorum. Tabii bu göreceli bir durum.

Bu konuyu açma sebebim, hem 2000'inci mesajın şerefi, hem de benim hakkımdaki iyi-kötü düşüncelerinizi almak.

Hepinizi seviyorum dostlar, sağlıkcakla kalın, az kalsın unutuyordum, Nazdrovya!

Bir türlü klavye önerisi alamayan, son zamanlarda aktif olmaya başlayan ve tek atan muhteşem bir üye görüyorum ekranımda. Konularda pek fazla görmediğim için derin derin düşüncelerimi yazamıyorum ama ileride yazabilirim umarım :) Hayırlı olsun 2000. mesajın.

Hayırlı olsun. :)
Teşekkür ederim.
Bir türlü klavye önerisi alamayan, son zamanlarda aktif olmaya başlayan ve tek atan muhteşem bir üye görüyorum ekranımda. Konularda pek fazla görmediğim için derin derin düşüncelerimi yazamıyorum ama ileride yazabilirim umarım :) Hayırlı olsun 2000. mesajın.
Klavye öneri konumda bir kaç fanboy denk geldi, ama kararımı verdim. :D Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, daima tek atarım. :D
Hayırlı olsun.
Teşekkür canısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı