2000₺ Mouse önerisi

Bütçe
2000₺

BHANN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500F - ASUS DUAL RTX 4070 SUPER EVO WHITE - MSI B650 GAMING PLUS WIFI - GSKILL TRIDENT Z5 2X16 WHITE - KIOXIA EXCERIA PRO 1TB - THERMALRIGHT PEERLESS ASSASSIN 120 WHITE - XIGMATEK PANO S ARCTIC WHITE - THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 750W GOLD 80 PLUS WHITE
Meslek
Grafik Tasarımcı
Herkese selamlar, konuda belirttiğim üzere 2000₺ bütçeli bir mouse arıyorum. Şuan kullandığım mouseum Lamzu Atlantisi satıp farklı bir mouse denemek istediğim için önerilerinizi bekliyorum. Düşündüğüm mouseları aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler…
1) Razer DeathAdder V2 Pro
2) Darmoshark M3 4K
3) HyperX Haste Wireless
4) Endgame Gear XM2we

Bu bütçe için Deathadder V2 Pro ve Hyperx Pulsefire Haste pek uygun değil Darmoshark M3S ya da 4K kullanmak istiyorum diyorsanız M3 4K alabilirsiniz. Dün İncehesapta indirimde Deathadder V2 Pro 1349 liraydı eğer illa bunu alacaksanız indirim kovalayın derim.

Alınabilir gördüğüm tek seçenek V2 pro şuanda bunlar arasında.

Bu sistem ile 4K sıkıntı çıkarır mı?
Ryzen 5 5600.
Gigabyte RTX 3070 eagle.
Gigabyte B550 Gaming X v2.

Lamzu eline oturuyor ise, V2 Pro/Haste/Darmoshark 4K geçmeni önermem. Farklı bir model denemek istersen, XM2we bakın.

Lamzu eline oturuyor ise, V2 Pro/Haste/Darmoshark 4K geçmeni önermem. Farklı bir model denemek istersen, XM2we bakın.
Hocam aslında şöyle ki beğenerek aldığım bir mouse ancak, aşırı hafifliğinden midir yoksa ellerimin fazla terlediğinden midir bir türlü alışamadım

Hocam aslında şöyle ki beğenerek aldığım bir mouse ancak, aşırı hafifliğinden midir yoksa ellerimin fazla terlediğinden midir bir türlü alışamadım
Nasıl bir model istiyorsun? Lamzu ve XM2we genel shape olarak aynı. Genel olarak bazı şeylerin de fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…