2000₺ PC toplama

Aslında 3000 olabilse çok güzel bir 0 sistem çıkıyor.
Bu bütçeye de bu sistemin benzeri ancak 2.el olabilir. Aklınızdaki parçalar nedir?

2000 TL bu zamanda sıfır olursa APU alınır o da performansı mehçül biraz daha sabredin biriktirip 3000 TL yapın.

2.el diyorum

Bu bütçeye de bu sistemin benzeri ancak 2.el olabilir. Aklınızdaki parçalar nedir?

Ssd hi level 170₺ alıcam sıfır n11.com uygun mu

Kasa için taksitle alacağım onu RGB güzel olan bir tane almayı düşünüyorum 200-300 bütçe 2.el fark etmez

Hayır, Hi-Level kalitesiz bir markadır, ne olduğu bile belli değil. Bunlara bakabilirrsiniz:

Pubg 1080p orta ayarlarda 60 fps sabit görebileceğim kart arıyorum. Rx570 harici önerin nedir

Teşekkürler kendim toplayacağım. Anakart sipariş ettim zaten

800₺ verilir mi emin değilim ama garantili:
Bunlara da bakabilirsin:

@stevesm1221 200₺ sıfır 240GB SSD aldım kapalı kutu SanDisk. 650₺ Acer 21.5 1ms 75HX monitör aldım garantili kutulu. Ekran kartı olarak R9 380X buldum alacağım bütçe yok ama bu arada sene boş kasa var mı?

@Pellegrino21 hocam. İkinci el Mac Pro'lara bakın. 2008 falan. Geçen bir tane buldum 8 Çekirdek Xeon'lu 32 GB RAM'li 240GB SSD'li 1250TL idi. Tek yapılması gereken ekran kartı takmak. İsterseniz linki atayım. İlan benim değil bu arada reklam yapmıyorum. İlinizi bilmediğimden Ankara'da bir ilan attım. GET açabilir ilan sahibi belki.
İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...m-240gb-ssd-xeon-cift-islemci-782104974/detay

AMD FX 8300 veya 8350 veya Intel Core i5 4.nesil işlemcili bir PC'de toplayabilirsin. FX alırsan işlemcinin içinde ekran kartı olmaz, FX işlemcilerin çekirdekleri fazladır, çoklu çekirdekli uygulamalarda iyiler ancak tekli çekirdek performansları kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…