2000₺ sistem toplama

Arkadaşlar belirteyim ekran kartı hariç vs. derken ben elimde var demek istedim. Diğer parçaları sizden öneri olarak istiyorum kafalar karışmasın.

Sistem istememiş. Ben de yanlış okudum.

Önerdim hocam elim ayağım dolaştı, düzelttim şu an yorumu.
Ben de full sistem yazmadım ki zaten neler oluyor kafam karıştı.
Arkadaşlar belirteyim Ekran kartı hariç vs. derken ben elimde var demek istedim yani diğer parçaları sizden öneri olarak istiyorum kafalar karışmasın.
Tamamdır hocam 1600af'li arkadaşın dediği sistem sizin için baya uygun.
Arkadaşlar belirteyim Ekran kartı hariç vs. derken ben elimde var demek istedim yani diğer parçaları sizden öneri olarak istiyorum kafalar karışmasın.
Tamamdır hocam 1600af'li arkadaşın dediği sistem sizin için baya uygun.

Selamlar. Arkadaşlar 2000₺'ye ekran kartı, kasa ve HDD hariç fiyat performans sistemi önerebilir misiniz? Yani istediklerim işlemci, anakart, PSU ve RAM. Şimdiden teşekkürler.

AMD Ryzen 3 2200G İşlemci 750 tl

Gigabyte B450M S2H AM4 Soket Anakart 525 tl

ePttAVM - AEROCOOL 500W SPLIT RGB GAMING MID-TOWER KASA SİYAH AE-SPLT-500 462 tl

apuda çift kanal ram takmanız şart ayrıca yüksek mhz de önemli bana sorarsanız , 4 gb 2666 mhz 2 ram alacağınıza 1 adet corsair 8gb 3000 mhz alın daha iyi , ileride bir tane daha ekleme yaparsanız daha iyi olur , 310

direk kasa ile önerdim psuyu kasam var diyorsanız eğer alttaki psuyu alın , bu işlemciye takabileceğiniz tüm ekran kartlarını kaldırıcaktır. Kasayı ayrı alacaksanız tavsiye etmem bütçenizi gereksiz yoracaktır. Aerocool hem kasası hem de psu sağlamdır.

Daha iyi bir öneri gelmez ise sanırım en iyisi bu benim için. Teşekkür ederim bu sistem için kafama yattı.

Arkadaşlar belirteyim ekran kartı hariç vs. derken ben elimde var demek istedim. Diğer parçaları sizden öneri olarak istiyorum kafalar karışmasın.
Hocam önerdiğim parçalar güzel hoş ancak şu an fiyatlar gerçekten yüksek. Ben Ryzen 5 1600AF modelini 620 TL'ye almıştım. İnsanlar fiyatların artacağını düşünüyor ben böyle düşünmüyorum. Bir kaç ekonomistin videolarını izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz konu kilitlenebilir rezalet yorumlarım arasından doğru bilgiyi sağladıysam ne mutlu bana.
Daha iyi bir öneri gelmez ise sanırım en iyisi bu benim için. Teşekkür ederim bu sistem için kafama yattı.
İsterseniz daha bilgili kişileri etiketleyebilirim. Ben de onlardan öğrendim zaten.
Kasa istememiş, APU sistem istememiş, o işlemci 680 TL'ye var internette onun yerine Ryzen 5 1600 alınacak bir bütçe varken elde böyle ürünler önermeniz saçma. O 4GB'lık RAM ne alaka? Sistemi yavaşlatır. Bu nasıl bir yorum karmaşasıdır arkadaş.
@Tolga Samet
@marcel'o
@Emre C
Kilitlenebilir mi konu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…