2000 tl (+/- 100) Sadece Kasa Sistem Toplama

0231

Hectopat
Sadece Kasa . Oynayacağım oyun Gta 4 , Battlefield 3 , Assasin's Creed 3 :D İlk konum hayırlı olsun :D Vatanbilgisayardan olsun.

- - - Güncellendi - - -

@recepbaltas sen de yardım eder misin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ben sadece almışken Recep abi'den de yardım almak istedim. Tabi ki sizin de yardımlarınızı isterim. Yani sırf bu konuyu açmak için üye oldum, kızmana katılıyorum herkes Recep Abi'den istiyor ama ne yapacaksın 10 yıllık PC'yi değiştirmem gerek :)

Diğer arkadaşların da önerilerini bekliyorum, güvenmiyorum derken nasıl yani ? :) Bir arkadaş var,ona da söyledim. O da yardım edicek kasada. O da benim için bir kasa önerisi vericek :) Sizinde önerilernizi bekliyorum

Bu ayın sistem önerisi değil mi bu ? :D Bu arada 0231 sistem önerileri paylaşılıyorr her ay Sistem Tavsiyeleri | Technopat :) Ek olarak yardımda isteyebilirsin tabi . Aynı şeyi bende yapıyorum :)

Teşekkürler, forumda yeniyim :D Hatta bu forumu 1 hafta önce gördüm :D Neyse teşekkürler :D

- - - Güncellendi - - -

Bir şey daha soracağım :) Fazla bilgim yok, o yüzden :D Ses kartı falan alınması gerekmiyor değil mi ? Anakart üzerinde var mı hepsi ?

Önerilen sistem gayet iyi.

Forum kurallarına uymazsan çok yakın bir zamanda ceza alabilirsin. Mesajların tekrar düzenlenmeyecek :D

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Bir şey daha soracağım :) Fazla bilgim yok, o yüzden :D Ses kartı falan alınması gerekmiyor değil mi ? Anakart üzerinde var mı hepsi ?

Günümüz anakartları üzerinde ses yongası gömülü halde bulunmaktadır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı