2000 TL 144-165 Hz Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan Savia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.473
Hocam Samsung LC24FG73 monitörünü önerir misin, nasıldır? 1500 bütçem var oyun için alacağım.
Ne tür oyunlar oynadığınıza göre değişir. Çok rekabetçi olmayan oyunlar için öneririm fakat CS:GO, Overwatch, VALORANT, Escape From Tarkov vs. gibi oyunlar için kesinlikle önermem.

Ölü piksel ve ELMB'yi 165 Hz'de desteklemediği gerekçesiyle iade edip VG279QM aldım. İnceleme konusunu yazıyorum şu an :) Ama genel olarak çok seri ve güzel bir monitördü. Renkleri çok iyi değildi yalnız. Aynı fiyata hatta daha ucuza XL2411P gibi bir modele bakılabilir eğer TN panele sahip bir monitör almak istiyorsanız.
VP248QG den geçiş yapacağım, 75Hz 1Ms, TN idi. Acaba bu yeni VG248QG'de renkler buna göre üzebilir mi? Ben memnundum çünkü TN de olsa renklerinden.

Sanırım IPS 1 ms almışsınız. IPS 1 ms ne kadar iyi rekabetçi oyunlar için? Akıcılık farkı hissetiniz mi TN'e göre?
Elimde kıyaslayabileceğim bir 240 Hz TN olmasa da; ya 1 ms TN kadar hızlı, ya da çok yakın diyebilirim. VA'dan her konuda kesinlikle daha hızlı ama, ondan eminim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı