2000 TL 2. monitör önerisi

spikespiegel104

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

2. bir monitör almayı düşünüyorum sebebi ise işimden dolayı 2. bir ekrana ihtiyacım var. Bütçem 2000 TL ve şu an Alienware 240 Hertz 24 inç kullanıyorum. Bu monitörün yanına sırıtmayacak, güzel görüntü veren, çoğunlukla video ve film tarzı şeyler izleyeceğim bir monitör arıyorum öneriniz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler :)

Kullandığın monitörün yanına ne alırsan al bu bütçedeki tüm monitörler sırıtacak bunu bil isterim.

Önerim elle tutulur bir monitör olsun diyorsan https://www.amazon.com.tr/Samsung-LF24T350FHRXUF-FreeSync-Oyuncu-Monitörü/dp/B09C8F4KWF?ref_=Oct_DLandingS_D_69fe2352_62&tag=technopattr-21 budur.
Ben de bunu düşünüyordum ama 400 tl fark biraz beni zorlayacak gibi bu aralar masrafım çok oldu :) Bu tarz 24 inç daha uygun ve güzel bir şeyler arıyordum
21.5 inç 75hz monitörlere bakabilirsin.
24 inç yanına 21.5 inç alırsam sanki çok sırıtacakmış gibi hissediyorum o yüzden ikisi de 24 olsa daha iyi olabilirdi

Ben de bunu düşünüyordum ama 400 TL fark biraz beni zorlayacak gibi bu aralar masrafım çok oldu :) Bu tarz 24 inç daha uygun ve güzel bir şeyler arıyordum

Almadığın için pişman olmak yerine, iyi ki almışım demek var. Bir de Amazon satıyor. 400TL bu devirde çerez parası. 21inç ufak gelir mantıklı bir seçim olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı