Feyyaz1903BJK
Hectopat
Daha fazla
Hocam kasa modelini bilmeden Arctic önermemekte fayda var. Zira her kasa radyatör kalınlığı nedeniyle desteklemiyor olabilir. Alıp da takamayıp 2. el satışa koyanlara rastladım.Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sessiz istiyorsan;
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Az daha bütçe arttırsan benim de kullandığım ve gayet sessiz bu soğutmayı önerebilirim. Görüntüsü de harika. Ben kendi fanlarımı taktım ama.
Eki Görüntüle 1730858
Hocam. Cooler Master MasterFan MF120. 2 sene önce almıştım. Yalnız iki döngülü olduğu için bu üçü 6 7 fana eşdeğer enerji harcıyor RGB konusunda@KafadanKontak fanların modeli nedir? Radyatör fanıyla aynı model mi?
Kasanın önüne en kötü ihtimalle takabiliriniz. Üstüne olur mu bilemiyorum. Açıklamalarında hiç belirtilmemiş.Kasam bu sorun olmaz di mi?Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
Kasam bu sorun olmaz değil mi?Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com