2000 TL 240mm sıvı soğutma önerisi

120 sıvı yerine bir kule tipiyle daha zahmetsiz ve sorunsuz iyi ısı değerleri alabilirsin. Sırf görüntü veya heves için istiyorsan arka egzoz kısmına 120mm sıvı soğutma sığar genelde.
Kule tipi ne onerirsin hocam fiyat performans olarak.Kule tipinde fan sesi cok gelir mi bir de?Stok fan da uçak uçuyormus gibi ses geliyor

ARGB kontrolcün veya destekleyen ana kartın varsa bu modeli kesinlikle tavsiye ederim:

Sadece RGB versiyonu da var.

Şu anda stok soğutucundan çok daha fazla ses yaptığı söylenemez. Fan çapı büyüdüğü için daha az devirde daha fazla hava akışı sağlar. Ayrıca zaten çok ısınma problemin kalmayacağı için tam güçte bile çalışmayacaktır çoğu zaman. Alacağın ses de hafif bir rüzgar sesi olur anca o da gecenin köründe aşırı sessiz bir ortamda hissedilir.

ARGB kontrolcün veya destekleyen ana kartın varsa bu modeli kesinlikle tavsiye ederim:

Şu anda stok soğutucundan çok daha fazla ses yaptığı söylenemez. Fan çapı büyüdüğü için daha az devirde daha fazla hava akışı sağlar. Ayrıca zaten çok ısınma problemin kalmayacağı için tam güçte bile çalışmayacaktır çoğu zaman. Alacağın ses de hafif bir rüzgar sesi olur anca o da gecenin köründe aşırı sessiz bir ortamda hissedilir.
Anakartim B450m-A II ARGB destekliyor mu bilmiyorum ama çok önemli de değil zaten

Bir de bu site güvenilir mi hocam?İlk defa duyuyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı