2000 TL 27" monitör önerisi

Bütçe
2000

Tuareg

Femtopat
2000 TL bütçem var. Bu üç monitör arasında kaldım hangisini almalıyım? Bunların dışında öneriniz varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL bütçem var. Bu üç monitör arasında kaldım hangisini almalıyım? Bunların dışında öneriniz varsa sevinirim.
27 inç olmak zorunda mı? Bu çöplere paranızı harcamayın.
Bütçeniz artarsa:

Son düzenleme:

Bu markaları almayın alacaksanız belli başlı servisinde ve satın alma sonrasında sıkıntı yaşamayacağınız markalar alın Samsung LG ASUS ViewSonic gibi.

M.

MSI Optix serisinden de uzak durun 2 kez aldım ölü piksel çıktı her ikisinde de istersen 4 tane FP öneri yapabilirim.

MSI Optix serisinden de uzak durun 2 kez aldım ölü piksel çıktı her ikisinde de istersen 4 tane FP öneri yapabilirim.

Önerileriniz var ise memnun olurum.

Bu iyi gibi geldi bana ama sizce iyi midir?

Önerileriniz var ise memnun olurum.

Bu iyi gibi geldi bana ama sizce iyi midir?
İyi gibi gözüküyor, ayağını pek beğenemedim ben. Aynı modelle sorun yaşayan da gözükmüyor.

Bana işlemci ve ekran kartınızı söylemeniz gerekiyor yapacağım öneri hem kendim satın aldım gayet mennunum hem de 1 aylık bir ürün hiçbir yerde bulamazsınız incelemesini

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı