2000 TL 47.5 ayakkabı önerisi

yigitgngr

Decapat
Şu anki ayakkabımdan çok ama çok memnunum 3+ yıldır kullanıyorum. Artık yeter diye bağırıyor ayakkabı ondan dolayı yeni ayakkabı alacağım.

Şu anki ayakkabım ile konfor olarak aynı güçle görünen ayakkabılar önerir misiniz? Nike Adidas vb. markalardan. 47.5-48 giyiyorum, evet bebek mezarı, evet dev gibiyim.

Arkadaşlar ifade bırakmayın ayakkabı önerin üzülüyom... 😣😣😣

Son düzenleme:
Kardeşim sen ikinci el bir sandal bul hem su geçirmez hem de her yerde kullanırsın. Şaka bir yana popüler alışveriş uygulamalarından ayakkabı numaranı filtreleyerek bulabilirsin

Kardeşim sen ikinci el bir sandal bul hem su geçirmez hem de her yerde kullanırsın. Şaka bir yana popüler alışveriş uygulamalarından ayakkabı numaranı filtreleyerek bulabilirsin

Sandal da var kanka da içine su alıyor bazen onu da kullanmıyorum. Filtreledim de hiç anlamıyorum ben nedir ne değildir o yüzden sorayım dedim.

Sandal da var kanka da içine su alıyor bazen onu da kullanmıyorum. Filtreledim de hiç anlamıyorum ben nedir ne değildir o yüzden sorayım dedim.
Anladım. Tek yapabileceğin bu yani. Alışveriş sitelerinden giydiğin numarayı filtreleyeceksin anca öyle bulursun veya evine yakın ayakkabı çarşısı falan varsa oraya bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı