G Guneytrkmn Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #11 GKT dedi: Hangi anakart için soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Msi b550 a pro anakart. Kusura bakma geç gördüm.
GKT dedi: Hangi anakart için soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Msi b550 a pro anakart. Kusura bakma geç gördüm.
GKT Femtopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 103 10 Mart 2022 #12 @Guneytrkmn BIOS güncellemesi gerekiyor, 5.nesil ile kullanabilmen için.
G Guneytrkmn Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #13 GKT dedi: @Guneytrkmn BIOS güncellemesi gerekiyor, 5.nesil ile kullanabilmen için. Genişletmek için tıkla... B550 siparişini iptal ettim. "Msi Mag B550 Tomahawk" siparişi verdim. Onun için de gerekli mi?
GKT dedi: @Guneytrkmn BIOS güncellemesi gerekiyor, 5.nesil ile kullanabilmen için. Genişletmek için tıkla... B550 siparişini iptal ettim. "Msi Mag B550 Tomahawk" siparişi verdim. Onun için de gerekli mi?
GKT Femtopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 103 10 Mart 2022 #14 Guneytrkmn dedi: B550 siparişini iptal ettim. "Msi Mag B550 Tomahawk" siparişi verdim. Onun için de gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat eski nesil bir işlemciye ihtiyacın yok BIOS Update için.
Guneytrkmn dedi: B550 siparişini iptal ettim. "Msi Mag B550 Tomahawk" siparişi verdim. Onun için de gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat eski nesil bir işlemciye ihtiyacın yok BIOS Update için.
G Guneytrkmn Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #15 GKT dedi: Evet fakat eski nesil bir işlemciye ihtiyacın yok BIOS Update için. Genişletmek için tıkla... 1. Anakart ın güç bağlantısını yapıyorum. 2. Flash belleğe güncel bios sürümünü yüklüyorum. 3. Kırmızı çerçeveli yuvaya flash belleği takıyorum. 4. Küçük düğmeye basıyorum. 5. Işık sönene kadar bekliyorum. Doğrumu?
GKT dedi: Evet fakat eski nesil bir işlemciye ihtiyacın yok BIOS Update için. Genişletmek için tıkla... 1. Anakart ın güç bağlantısını yapıyorum. 2. Flash belleğe güncel bios sürümünü yüklüyorum. 3. Kırmızı çerçeveli yuvaya flash belleği takıyorum. 4. Küçük düğmeye basıyorum. 5. Işık sönene kadar bekliyorum. Doğrumu?
GKT Femtopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 103 10 Mart 2022 #16 Guneytrkmn dedi: 1. Anakart ın güç bağlantısını yapıyorum. 2. Flash belleğe güncel bios sürümünü yüklüyorum. 3. Kırmızı çerçeveli yuvaya flash belleği takıyorum. 4. Küçük düğmeye basıyorum. 5. Işık sönene kadar bekliyorum. Doğrumu? Genişletmek için tıkla... Evet, ondan önce BIOS dosyasının adını ve USB belleğin biçimini değiştirmeniz lazım yalnız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Guneytrkmn dedi: 1. Anakart ın güç bağlantısını yapıyorum. 2. Flash belleğe güncel bios sürümünü yüklüyorum. 3. Kırmızı çerçeveli yuvaya flash belleği takıyorum. 4. Küçük düğmeye basıyorum. 5. Işık sönene kadar bekliyorum. Doğrumu? Genişletmek için tıkla... Evet, ondan önce BIOS dosyasının adını ve USB belleğin biçimini değiştirmeniz lazım yalnız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Guneytrkmn Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #17 GKT dedi: Evet, ondan önce BIOS dosyasının adını ve USB belleğin biçimini değiştirmeniz lazım yalnız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun, izlemekte fayda var. Teşekkür ederim yardımların için.
GKT dedi: Evet, ondan önce BIOS dosyasının adını ve USB belleğin biçimini değiştirmeniz lazım yalnız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun, izlemekte fayda var. Teşekkür ederim yardımların için.