2000 TL %60 ve sessiz F/P F klavye önerisi

Bütçe
500-2000

Oktay.cc

Centipat
Daha fazla  
Konu zaten belli. Fiyat olarak 2000 ya da üstüne az da olsa çıkabilirim 500 TL de olsa alırım yeter ki fiyat performans ve aşağıdaki özellikleri taşısın. Öncelikle %60 olsun ama F tuşlarına ihtiyacım var ve sessiz olsun insanları rahatsız etmekten hoşlanmam. Bir de gece herkes uyuyorken zifiri sessizlikte rahatsız ediyor ve en gönlümden gecen de alttaki Rampage. Evet herkes Rampage dedi mi nefret ediyor lakin çok tatlı bir klavye. Mumkünse bu klavyeye benzer olsun. Verdiğim özelliklerin bazıları olsun olmasın önereceğiniz klavyeleri merak ediyorum. İyi sosyaller. https://www.hepsiburada.com/rampage...ch-us-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000023CREA

Son düzenleyen: Moderatör:
1600'e bırakıyormuş arkadaş Technopat'dan ulaştığınızı yazınca. Size uygundur

Arkadaşın dediği klavye uygundur. Eğer ona güvenmek istemezseniz Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site önerebilirim.

Baktım ona daha önce çok iyi muhtemelen de onu alırım ama niyetim f tuşları olan seçenekleri de görmek eğer bulamazsam o modeli alırım tabi 1700 e satandan alır mıyım bilmiyorum

Baktım ona daha önce çok iyi muhtemelen de onu alırım ama niyetim f tuşları olan seçenekleri de görmek eğer bulamazsam o modeli alırım tabi 1700 e satandan alır mıyım bilmiyorum
Pazarlıkla daha da indirirsiniz hocam, konuda 1.600'e veririm yazmış arkadaş.

Arkadaşın dediği klavye uygundur. Eğer ona güvenmek istemezseniz Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site önerebilirim.
Bunda rgb falan yok galiba karanlıkta tuşları görmek isterim ama model olarak yani f tuşları ses tuşu vs iyi buna benzer olursa fena olmaz

Pazarlıkla daha da indirirsiniz hocam, konuda 1.600'e veririm yazmış arkadaş.
Üçe beşe bakmıyorum çok fazla sonuçta aylarca belki yıllarca kullanicam bu nedenle iyi ve garanti bir şey arıyorum tabi o arkadaştan da alabilirim ama acelem bir kaç gün daha forumda yorumları beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…